1050 ti 2025 için uygun mu

İlanlardaki kasa ve psular kalitesiz.
bu bütçede kasa ya mı bakılır kanka allah için psu evet yapacak bişey yok ona da .. uzun götürmez ama bi kaç ay sonra alınabilir düzgün bişey ilerde de kullanılır

bu bütçede kasa ya mı bakılır kanka allah için psu evet yapacak bişey yok ona da .. uzun götürmez ama bi kaç ay sonra alınabilir düzgün bişey ilerde de kullanılır
5 sene kullandım powerboost kasa psu ikisinide bir şey olmadı, dediğin gibi bu bütçede bakılacak şey onlar değil

5 sene kullandım powerboost kasa psu ikisinide bir şey olmadı, dediğin gibi bu bütçede bakılacak şey onlar değil
Sİzin başınıza gelmemiş olabilir lakin konu sahibinin verdiği 15k heba olabilir.

Sİzin başınıza gelmemiş olabilir lakin konu sahibinin verdiği 15k heba olabilir.
Tamam reis nzxt psu çeksin arkadaş ryzen 5 1600 alır artık bütçe buysa birşeyleri riske atacak napalım. Sonuçta bu markayı kullanan tek kişi bu arkadaşmı

Az önce de bahsettim eğer imkan varsa 2-3 ay çalışıp daha iyi bir sistem alınmalı.

5600 3k 2.el
ramler 8x8 gb 1k 2.el sıfırlarda yakın para
anakart 2k sıfır
kasa +psu 3k sıfır
5600xt 5k 5500xt 3k civarı
x123 benzeride soğutucu sıfır bu 500tl civarı takması zor sadece..
bunlar olabilir uğraşırsan

Az önce de bahsettim eğer imkan varsa 2-3 ay çalışıp daha iyi bir sistem alınmalı.
Buna bende katılıyorum tabii ki. Bana kalırsa bu bütçede sistem almak çöpe atmak gibi. Birikleyip daha iyisini almak mantıklı sabır işide olsa. En azından 25-30k ya ddr5 5060 sistem alır

Tamam reis nzxt psu çeksin arkadaş ryzen 5 1600 alır artık
NAsıl anlayış biçiminiz var çözemedim cidden.
Denge önemli 5600 alıp dandik psu takmanın mantığıda yok nzxt ve 1600 ün mantığıda.
R5 3600 ve fsp alır.

Buna bende katılıyorum tabii ki. Bana kalırsa bu bütçede sistem almak çöpe atmak gibi. Birikleyip daha iyisini almak mantıklı sabır işide olsa. En azından 25-30k ya ddr5 5060 sistem alır
Mantıklı fakat maalesef çalışacak yerim şuanda yok konuya katılan herkese çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz o kadar

NAsıl anlayış biçiminiz var çözemedim cidden.
Denge önemli 5600 alıp dandik psu takmanın mantığıda yok nzxt ve 1600 ün mantığıda.
R5 3600 ve fsp alır.
Bence 5600 alıp az daha zorlayarak fsp alsın veya 2. Elden highpower vs

Geri