RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,401
Oyunu hiç oynamadin değil mi?sen e sporcu değilsen destansı oynarsın low ayarlarda asla zevk almam o ne piksel piksel
Oyunu hiç oynamadin değil mi?sen e sporcu değilsen destansı oynarsın low ayarlarda asla zevk almam o ne piksel piksel
yoo oynadım 2 saat bile dayanamadım mimarlık okuyan kuzenim var ondan hızlı duvar yapan oyun mu olur ?Oyunu hiç oynamadin değil mi?![]()
monitör ztn 2bin tl monster'a bi arkadaş aracılığıyla erken ön sipariş vericem üst düzey oyunlarda oynamıyorum knight online lol dauntless gibi oyunlarda takılıyorum sadece biraz görsel zevkim olsun istiyorum144 alman yeterli olur oda ileriye dönük olsun diye 240 hz gerek yok geri kalan parayi sistem upgrade etmeye calis
Reis görsel zevk için panel tipi ve monitörün tipi önemli mesela 144 hz ips panel bir monitör alabilirsin 240 hz sana daha iyi bir görüntü vermez daha akışkan bir görüntü verir ama kullandiğin ekran kartida gtx 1050ti gerek yok bana göre.monitör ztn 2bin TL monster'a bi arkadaş aracılığıyla erken ön sipariş vericem üst düzey oyunlarda oynamıyorum knight online lol dauntless gibi oyunlarda takılıyorum sadece biraz görsel zevkim olsun istiyorum
zararı neden olsun ki?1050 Ti ekran kartına 240 Hz monitör saçmamı olur yararı zararı olurmu monitör'ü almak üzereyim aydınlatabilecek arkadaşlar varmı acaba
abi zaten fps oynamıyorsan gerek yok 75 hz yeterli boşa masraf olur yanimonitör ztn 2bin TL monster'a bi arkadaş aracılığıyla erken ön sipariş vericem üst düzey oyunlarda oynamıyorum knight online lol dauntless gibi oyunlarda takılıyorum sadece biraz görsel zevkim olsun istiyorum
Sana uyguna gelmiyorsa alma bence gerek yok normal ev kullanicilari için 144 hz yeterlimonitör ztn 2bin TL monster'a bi arkadaş aracılığıyla erken ön sipariş vericem üst düzey oyunlarda oynamıyorum knight online lol dauntless gibi oyunlarda takılıyorum sadece biraz görsel zevkim olsun istiyorum
parayı 240 hz monitöre verene kadar ekran kartını sat daha bi şey al 144 gayet yeterli1050 Ti ekran kartına 240 Hz monitör saçmamı olur yararı zararı olurmu monitör'ü almak üzereyim aydınlatabilecek arkadaşlar varmı acaba