monitöre ayırdığın bütçe nedir hocamSizce beklemeli miyim ? Beklesem rtx 2070s li bir sistem kurabilir miyim ?
Efsane cumada ayri ayri zorlarsan Rtx 2070 super belki alinir ama zor üretim olmadiği için rtx 2070 super fiyatlari cok ciktiSizce beklemeli miyim ? Beklesem rtx 2070s li bir sistem kurabilir miyim ?
Rekabetçi oyunları oynamadığım için 1000 TL yeter diye düşünüyorummonitöre ayırdığın bütçe nedir hocam
Sizce RX 5700 XT alınır mıEfsane cumada ayri ayri zorlarsan Rtx 2070 super belki alinir ama zor üretim olmadiği için rtx 2070 super fiyatlari cok cikti
AlınırRekabetçi oyunları oynamadığım için 1000 TL yeter diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce RX 5700 XT alınır mı
RX 5700 XT serisinin düzgün modelleri hangileriAlınır
Sapphire Nitro+ Sapphire Pulse MSI Gaming X Gigabyte Gaming XFXRX 5700 XT serisinin düzgün modelleri hangileri
Gaming X’te sorunlar olabiliyor.Sapphire Nitro+ Sapphire Pulse MSI Gaming X Gigabyte Gaming XFX
Gaming X Rx5000 serisinde kronik bir sorun olduğunu sanmiyorumGaming X’te sorunlar olabiliyor.
Ocak şubat gibi tanıtımı mı yapılacak yoksa satışa mı çıkacakBiraz daha beklersen Ocak-Şubat gibi 3060Ti gelecek , 350 dolar civarı çıkarsa çok f/p ve daha güçlü sistem toplanır.
Sorunlar olabiliyor dediğim gibi .Gaming X Rx5000 serisinde kronik bir sorun olduğunu sanmiyorum
Tanıtımının ardından çok kısa süre sonra satışa çıkıyor , bence en geç Şubat sonu gibi satışa koyarlar.Ocak şubat gibi tanıtımı mı yapılacak yoksa satışa mı çıkacak