PSU olarak alternatif yok, kasa olarak da gördüğüm kadarıyla yok.İndirime girmez bunlar derseniz psu ile kasayı alıyorum şuan veya başka öneriniz varsa. Psu ve kasa olarak alternatif ? ATX anakart takıcam
PSU olarak alternatif yok, kasa olarak da gördüğüm kadarıyla yok.İndirime girmez bunlar derseniz psu ile kasayı alıyorum şuan veya başka öneriniz varsa. Psu ve kasa olarak alternatif ? ATX anakart takıcam
Hayırlı olsun.Psu ve kasayı alıyorum o zaman psu önerisi gelmedi başka
B550 olsa daha iyi olabilirdi ama bu anakart da üzmez.Öneriler içn teşekkürler anakartı kargodan alıyorum o zaman şadeye gerek yok ? b550 ye gerek yok gibi ?
Toplam bütçeniz ne kadar?Arkadaşlar şu sistemimi 12.000 TL ye sattım
Aldığım parçalar
MSI b450 tomahawk max 740 TL
Kingston A2000 500 gb 550 TL
Crucial ballistix RGB 3200 mhz 2x8 dual kit ram 750 TL
Kalan bütçe 10.500 TL
Almayı düşündüklerim :
Kasa : https://www.amazon.com.tr/dp/B07YQ7...e=380333&creativeASIN=B07YQ7HXBD&linkCode=asn
Power sup: https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm700-txii-700w-80-plus-guc-kaynagi.html
İşlemci : ryzen 5600x
Ekran kartı : 3060 ti x trio , yada dual , yada ... Ne bulursak
Monitör bu sefer ips istiyorum 144 hz , 24 inch büyük istemiyorum
Önerileriniz varsa arkadaşlar önerilerinize açığım. Sizce yukarıdaki ssd 550 TL , ram 750 TL , anakart indirimli 740TL , geri verip onlarıda mı değişeyim ? Mesela 5600 x ' e b550 mi alayım. Yoksa bunlar dursun 10500 e mi dizelim ekran kartını sonrada alabilirim hemen şart değil.
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@RevDeisDou @EMREG
@intel pentium
Gardaş buney , sadede kasa 880 ise biraz pahalı kaçar ya çünkü , elde var diyelim 10500 . Monitör alacaz. Kasa , psu , işlemci ekran kartı alacaz bu parayaEkran kartı konusunda stokların yenilenmesini vs bekleyin fiyatları bariz düşebilir gibi. PSU olarak XPG pylon veya MWE bronze daha iyi olur ve kasa olarak gametech galaxy de olabilir ama mümkünse P400A RGB.
Bu arada B450 tomahawk kalabilir ve düz 5600'ü bekleyin daha ucuza olur 220 dolar falan 5600X pahallı şuan.
4.0 3.0 çok farkeder miYani PC e express 4.0 dışında
Eğer 12.000 TL'ye çıkartabilirseniz önerim olacak.10.500
Anakart ramler vs ssd hariç.
Monitör, kasa , psu, işlemci, ekran kartı alınacak. Bütçe 1000 daha artabilir ekran kartı için.
Ona göre ssd alacan zaten oda pahalı olacak , bana gerek yok mesela ona render iş vs yapamıyorum ,oyunn, aradada kod web tasarımı vs4.0 3.0 çok farkeder mi
3000 serisi kartı b450de kullanmak istesek mesela..
Bekliyorum çıkar o kadar , ama anakart ram ssd iade ederim. 13500 yaparız onu ( mönitörlü )Eğer 12.000 TL'ye çıkartabilirseniz önerim olacak.