1050ti laptop mining

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar 1050ti i5 8300h 8 gb ram laptopta mining yapılabilir mi yapılamazsa neden yapılamaz mining yapmanın en düşük değerleri nelerdir aydınlatırsanız beni sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

arkadaşlar 1050ti i5 8300h 8 gb ram laptopta mining yapılabilir mi yapılamazsa neden yapılamaz mining yapmanın en düşük değerleri nelerdir aydınlatırsanız beni sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
laptop ile mining yapılmaz zaten çok ısınır bişde 1050ti. Hiç yapma bence.

laptop ile mining yapılmaz zaten çok ısınır bişde 1050ti. Hiç yapma bence.
Laptop ile yapılır ama bu ekran kartıyla ve bu laptop ile yapılmaz, çinliler RTX 3060 Ti'lı laptoplarla mining tesisi kurmuşlar bile. Ekran kartının VRAM'i yetersiz, DAG sınırı 4 GB'ı aştı ve artık 4 GB altı ile mining ( ETH ) yapılmıyor, tamam bazı madenler yapılıyor ama getirisi düşük. Yapamazsın maalesef.

Laptop ile yapılır ama bu ekran kartıyla ve bu laptop ile yapılmaz, çinliler RTX 3060 Ti'lı laptoplarla mining tesisi kurmuşlar bile. Ekran kartının VRAM'i yetersiz, DAG sınırı 4 GB'ı aştı ve artık 4 GB altı ile mining ( ETH ) yapılmıyor, tamam bazı madenler yapılıyor ama getirisi düşük. Yapamazsın maalesef.
peki yaptım diyelim eth değil de başka bir şey pcye zarar verir mi iyi bir şekilde soğutursam

peki yaptım diyelim eth değil de başka bir şey pcye zarar verir mi iyi bir şekilde soğutursam
Laptop çok fazla çalışacağı için çok fazla ve hızlı kirlenir, yavaşlar vs. vs. o yüzden yapma hiç gerek yok.

İyi bir şekilde soğutamazsın o laptop'u, nasıl soğutacaksın ki? Gidip 1000 TL'lik soğutma mı alacaksın? Kazmanı önermem bunlar kağıt üstündeki değerler hem mobil bir ekran kartı olduğu için hem de kazım gücü düşük olduğu için yapacağın emkelere değmez.

yapılmaz!ekran kartı yetmez bi kere

İyi bir şekilde soğutamazsın o laptop'u, nasıl soğutacaksın ki? Gidip 1000 TL'lik soğutma mı alacaksın? Kazmanı önermem bunlar kağıt üstündeki değerler hem mobil bir ekran kartı olduğu için hem de kazım gücü düşük olduğu için yapacağın emkelere
ethereum kazılıyo demi mining ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,693
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri