Neler Yeni

1050ti laptop mining

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre ULUĞ
arkadaşlar 1050ti i5 8300h 8 gb ram laptopta mining yapılabilir mi yapılamazsa neden yapılamaz mining yapmanın en düşük değerleri nelerdir aydınlatırsanız beni sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
arkadaşlar 1050ti i5 8300h 8 gb ram laptopta mining yapılabilir mi yapılamazsa neden yapılamaz mining yapmanın en düşük değerleri nelerdir aydınlatırsanız beni sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
laptop ile mining yapılmaz zaten çok ısınır bişde 1050ti. Hiç yapma bence.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
laptop ile mining yapılmaz zaten çok ısınır bişde 1050ti. Hiç yapma bence.
Laptop ile yapılır ama bu ekran kartıyla ve bu laptop ile yapılmaz, çinliler RTX 3060 Ti'lı laptoplarla mining tesisi kurmuşlar bile. Ekran kartının VRAM'i yetersiz, DAG sınırı 4 GB'ı aştı ve artık 4 GB altı ile mining ( ETH ) yapılmıyor, tamam bazı madenler yapılıyor ama getirisi düşük. Yapamazsın maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre ULUĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop ile yapılır ama bu ekran kartıyla ve bu laptop ile yapılmaz, çinliler RTX 3060 Ti'lı laptoplarla mining tesisi kurmuşlar bile. Ekran kartının VRAM'i yetersiz, DAG sınırı 4 GB'ı aştı ve artık 4 GB altı ile mining ( ETH ) yapılmıyor, tamam bazı madenler yapılıyor ama getirisi düşük. Yapamazsın maalesef.
peki yaptım diyelim eth değil de başka bir şey pcye zarar verir mi iyi bir şekilde soğutursam

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
peki yaptım diyelim eth değil de başka bir şey pcye zarar verir mi iyi bir şekilde soğutursam
Laptop çok fazla çalışacağı için çok fazla ve hızlı kirlenir, yavaşlar vs. vs. o yüzden yapma hiç gerek yok.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
İyi bir şekilde soğutamazsın o laptop'u, nasıl soğutacaksın ki? Gidip 1000 TL'lik soğutma mı alacaksın? Kazmanı önermem bunlar kağıt üstündeki değerler hem mobil bir ekran kartı olduğu için hem de kazım gücü düşük olduğu için yapacağın emkelere değmez.

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025
yapılmaz!ekran kartı yetmez bi kere

Force

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nuri Öztürk
İyi bir şekilde soğutamazsın o laptop'u, nasıl soğutacaksın ki? Gidip 1000 TL'lik soğutma mı alacaksın? Kazmanı önermem bunlar kağıt üstündeki değerler hem mobil bir ekran kartı olduğu için hem de kazım gücü düşük olduğu için yapacağın emkelere
ethereum kazılıyo demi mining ile

Top Bottom