1050ti'dan 5070 e geçtim yapmam gereken bir ayar vs var mı?

Oktayt35

80+
Reaksiyon skoru
12
NVDİA ekran kartından NVDİA ekran kartına geçtiğim için nvida ayarları zaten otomatik yüklüydü sadece son gelen güncellemeyi kurup pc res attım ekstradan yapmam gereken bir ayar var mı verimini arttırmak için yoksa kullanmaya hazır mı

NVDİA ekran kartından NVDİA ekran kartına geçtiğim için nvida ayarları zaten otomatik yüklüydü sadece son gelen güncellemeyi kurup pc res attım ekstradan yapmam gereken bir ayar var mı verimini arttırmak için yoksa kullanmaya hazır mı
driver kurulduysa buna da windows+r aynanda bas dxdiag enterle ekrana gel vram kısmında ekran kartının mb i yane ör: VRAM 8096 MB yazıyorsa iş tamamdır. Ayarlar görüntü gelişmiş özelliklerden bakıp hz i de ayarlayabiliyorsan tamam. Kartın modeline göre yazılımı indirip aydınlatma, fan hızı ayarı vs yapabilirsin istersen ama şart değil

driver kurulduysa buna da windows+r aynanda bas dxdiag enterle ekrana gel vram kısmında ekran kartının mb i yane ör: VRAM 8096 MB yazıyorsa iş tamamdır. Ayarlar görüntü gelişmiş özelliklerden bakıp hz i de ayarlayabiliyorsan tamam. Kartın modeline göre yazılımı indirip aydınlatma, fan hızı ayarı bs yapabilirsin istersen ama şart değil
ilk yazdığın şeyin ne gibi bir önemi var anlatır mısın? ayrıca 5070 8gb değil 12 gb

ilk yazdığın şeyin ne gibi bir önemi var anlatır mısın? ayrıca 5070 8gb değil 12 gb
örnek verdim hocam. Bu anlattığım 2 şeyde driver yüklü mü diye bakmak. Driver yüjlenmemiş ılursa hz 60 ı geçmez ve kart kafasına göre döner. Driver kurulunca hz de ayarlarsın fanlar bi dereceye kadar da açmaz. Bide driversız oyun falan oynauamazsın hata verir durur.

hangi modeli kaç liraya aldın

İşlemci darboğaz yapmazsa tam performans kullanırsın eğer sürücüyü güncellemişsen.

İşlemci nedir

İşlemci darboğaz yapmazsa tam performans kullanırsın eğer sürücüyü güncellemişsen.

İşlemci nedir
7600X amd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi modeli kaç liraya aldın
galax aldım 28.500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driver kurulduysa buna da windows+r aynanda bas dxdiag enterle ekrana gel vram kısmında ekran kartının mb i yane ör: VRAM 8096 MB yazıyorsa iş tamamdır. Ayarlar görüntü gelişmiş özelliklerden bakıp hz i de ayarlayabiliyorsan tamam. Kartın modeline göre yazılımı indirip aydınlatma, fan hızı ayarı vs yapabilirsin istersen ama şart değil
tamamdır bakayım ona da teşekkürlerr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,473
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri