PSU elinizdeyse eğer etiketini atabilir misiniz?rog strix 1060 6gb aldım 1600af ile kullanıcam 400w psu yeterli olur mu son olarak ekran kartının kablosunu takarken neden kablodaki ikinci giriş takılıyor
almadım hocam ama alacagımı atabilirimPSU elinizdeyse eğer etiketini atabilir misiniz?
Gerçekte 252W veriyor çüş. Hocam PSU şakaya gelecek bir şey değil bu yüzden ucuza bu listede 0-1000 TL arasına koyulmuş 2 Corsair PSU'yu 2. el sitelerinde bulmaya çalış:almadım hocam ama alacagımı atabilirim
bu nasıldır hocam 8pin guç girişi lazım ama sata girişinden ek kabloyla alınıyormus sanırım nasıl sizceGerçekte 252W veriyor çüş. Hocam PSU şakaya gelecek bir şey değil bu yüzden ucuza bu listede 0-1000 TL arasına koyulmuş 2 Corsair PSU'yu 2. el sitelerinde bulmaya çalış:
10.000 TL’ye Kadar En İyi PSU/Güç kaynağı Önerileri – Detaylı Rehber
DİKKAT! Rehbere başlamadan önce beyaz temaya almanızı öneririm. Bazı kısımlar siyah temada okunmuyor.
Herkese merhaba,
Bugün farklı bütçeler için bir PSU rehberi hazırlamak istedim. Belki bazı yerlerde hatam olur, sonuçta ben de insanım. Yanlış gördüğünüz noktaları belirtirseniz düzeltirim.
Buradaki amaç; hangi fiyat aralığında hangi güç kaynaklarının tercih edilebileceğini...
- yusuf7878
- Cevaplar: 310
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Gitmez onla işlemcin iyi ama psuya bütçe nediralmadım hocam ama alacagımı atabilirim
hocam toplam 1200e psu artı 8g ram almam lazım yani 750 800 gibi psu için maxGitmez onla işlemcin iyi ama psuya bütçe nedir