10600k 5.1 vs ryzen 5 5600x 4.6

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
onu gördüm ama hiç yorum ve değerlendirme yok
n11 gelbura vs 250 ile 280 TL arası değişiyor
İndirim var yeni gelmiş sanırım. Bİrkaç saate bitirirler stoku. 250 TL de verilir her türlü verilir bu soğutucu efsane ötesi F/P.

İndirim var yeni gelmiş sanırım. Bİrkaç saate bitirirler stoku. 250 TL de verilir her türlü verilir bu soğutucu efsane ötesi F/P.
sen diyosan öyledir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz araştırdım ve bir video buldum 500 tllik soğutucuları bile geçiyor.cpu soğutucu çok iyimiş.herkese önermek gerek galiba
video bu.ÜRÜN mükemmelmiş:D
Biraz sesli ve büyükmüş

Ekler

• cpu coller.png
    cpu coller.png
    250.9 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
  • Muhteşem
sen diyosan öyledir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz araştırdım ve bir video buldum 500 tllik soğutucuları bile geçiyor.cpu soğutucu çok iyimiş.herkese önermek gerek galiba
video bu.ÜRÜN mükemmelmiş:D
Biraz sesli ve büyükmüş
Üstelik %63 fan hızı ve 1270 rpm hızda dönerken. En yüksek hızda bile sorun çıkarmaz bence sesi. Fiyatı harbi efsane ötesi xd T5/T6 fiyatlarında mugen 5/freezer 34 DUO'dan iyi soğutucu.

Üstelik %63 fan hızı ve 1270 rpm hızda dönerken. En yüksek hızda bile sorun çıkarmaz bence sesi. Fiyatı harbi efsane ötesi xd T5/T6 fiyatlarında mugen 5/freezer 34 DUO'dan iyi soğutucu.
keşif yaptık xd

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,012
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn