10600k soğutucu önerisi

intel işlemcilerde k ibaresi olunca oc oluyor bunu biliyoruz ama amd ye nazaran oc potansiyelleri daha fazla oluyor bu yüzden zorlamak gerek yoksa bir anlamı yok zaten z serisi anakarta boş boş para vermeye işlemciye de fazla vermeye
Dostum çok şükür sıvı soğutmayı hallettim Allah olmayanlarada nasip etsin ama benim ayıptır söylemesi o sıvı soğutmayı (240mm) siğdiracak boş kasaya ihtiyacım var. Varmıdır öneriniz çok uygun fiyatlı 240mm sıvı soğutmaya uygun kasa

Dostum çok şükür sıvı soğutmayı hallettim Allah olmayanlarada nasip etsin ama benim ayıptır söylemesi o sıvı soğutmayı (240mm) siğdiracak boş kasaya ihtiyacım var. Varmıdır öneriniz çok uygun fiyatlı 240mm sıvı soğutmaya uygun kasa
aerocool aero one duo
msi mag forge 100r

bu modelleri öneririm

Kral daha uygunu yokmudur fiyat olarak
Daha uygun olarak da msi mag forge 100m var daha altına inmenizi pek tavsiye etmem bu sefer destekler malzeme kalitesi fanların kalitesi ortalamanın altına düşmeye başlıyor dediğim kasada bile eksikler var yani

Daha uygun olarak da msi mag forge 100m var daha altına inmenizi pek tavsiye etmem bu sefer destekler malzeme kalitesi fanların kalitesi ortalamanın altına düşmeye başlıyor dediğim kasada bile eksikler var yani
Haklısın ama şuan bütçem aşırı kısıtlı idarelik bir şey alsamda olur 240mm sıvı soğutma desteği olsun yeter

Geri