günümüzde eski bi kart kalıyor evet ama güçlü kart harbici kart desteği de kesildi o biraz sana kalmıs ama güç açısından diyosan alınır tabimerhaba 7.000 tl ye zotac gtx 1080 ti amp extreme buldum ve 2060 geçtiğini ve 3060 la kafa kafaya olduğunu söylediler sizce günümüzde alınır mı? alırnırsa kaç yıl gider?
günümüzde eski bi kart kalıyor evet ama güçlü kart harbici kart desteği de kesildi o biraz sana kalmıs ama güç açısından diyosan alınır tabi
7bine değmezmerhaba 7.000 tl ye zotac gtx 1080 ti amp extreme buldum ve 2060 geçtiğini ve 3060 la kafa kafaya olduğunu söylediler sizce günümüzde alınır mı? alırnırsa kaç yıl gider?
hayır olmuyor sürüm güncel sürümü güncelleyemessin o kadar ama ben alırdım 11gb vram var karttadesteğini kesince bişey oluyormu
hangisi daha güçlü peki bit değerleri farklımı7k ya 6700 xt alırsın. 1080 ti nin 2 misli gücünde....
5 e msi ın çok sağlam modelini satıyordu birisimerhaba 7.000 tl ye zotac gtx 1080 ti amp extreme buldum ve 2060 geçtiğini ve 3060 la kafa kafaya olduğunu söylediler sizce günümüzde alınır mı? alırnırsa kaç yıl gider?