İlginç bizde problem var demekki 4060-4060ti-4070-4070 süper geçti elimden hiçbirinde görmedim bu fpsleri. Şu an hem 7600-4070süperim hem 13400f-1080tim var ikisinde de görmüyorum bu fpsleri
Bağımlılık yok günde 2 saat ya oynuyorum ya oynamıyorum onda da 10 tane oyun değişecek halim yok. Kaldı ki herkesten her oyunu oynamasını bekleyemezsin bazıları sadece fps oynar onlar için 1080ti 3060tan f/p olarak daha iyi bi seçenektir
İlginç bizde problem var demekki 4060-4060ti-4070-4070 süper geçti elimden hiçbirinde görmedim bu fpsleri. Şu an hem 7600-4070süperim hem 13400f-1080tim var ikisinde de görmüyorum bu fpsleri
Bağımlılık yok günde 2 saat ya oynuyorum ya oynamıyorum onda da 10 tane oyun değişecek halim yok. Kaldı ki herkesten her oyunu oynamasını bekleyemezsin bazıları sadece fps oynar onlar için 1080ti 3060tan f/p olarak daha iyi bi seçenektir
Kendisinin facebook gruplarında da aynı diyaloglar döndürdüğüne şaidim. Ama nasıl yaptığını anlamadığım bi şekilde bu kadar yüksek fpsler alabiliyor, dediğine göre windowsda ne var ne yok silmiş ne var ne yok kapamış.
bu dlss iyi hoşta bu yüzden firmalar artık saf kas gücüne önem vermiyor ne yazıkki.1080 ti bu gün çıksaydı bu kadar güçlü bir kart olacağını düşünmüyorum.
Kendisinin facebook gruplarında da aynı diyaloglar döndürdüğüne şaidim. Ama nasıl yaptığını anlamadığım bi şekilde bu kadar yüksek fpsler alabiliyor, dediğine göre windowsda ne var ne yok silmiş ne var ne yok kapamış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke ikna olsa, beyfendiye doğrudan 1080Ti kullanıp cs2 oynayan bi türk lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düşünsene 9 Yıl önce alsaydın en son çıkan oyunları halen 1080p, ortalama 60fps oynayabilirdin. Gereksiz güçlü kart.
Saf güç her zaman iyi değildir günümüzde artık teknolojide önemli çünkü oyunlar ona göre yapılıyor örnek vermek gerekirse path tracing kağıt üstünde 1080ti rtx 4060 dan ne kadar iyi olsada oyundaki fps farkını görebilirsin
Saf güç her zaman iyi değildir günümüzde artık teknolojide önemli çünkü oyunlar ona göre yapılıyor örnek vermek gerekirse path tracing kağıt üstünde 1080ti rtx 4060 dan ne kadar iyi olsada oyundaki fps farkını görebilirsin
Olay dlss karşıtlığı değil, saf gücü geliştirmeyip sadece dlss abanarak berbat yapay görüntüler oluşturulması. DLSS olsun ama bunu 1050ti kıvamında kartlara koyulmasın. 15 fps oyunu yapay olarak 120fps yapmanın mantığı yok. DLSS çıktığından berri saf gücü geliştirmeyi bıraktılar.
Gereksiz pahalı satılıyor. Neden rtx 3060 ile karşılaştırılıyor sadece onu anlamıyorum. RTX 2080 veya RTX 2080 Super gibi seçenekler var. Benzer fiyatlara satılıyor en azından ikinci el sitelere baktığımda. Saf güç olarak daha iyi.
Her şey saf güç olsa AMD daha fazla satardı. En fazla satan kartlar Nvidia oluyor. Donanım kadar yazılımda önemli. Birçok teknolojik üründe bu durumu görüyoruz.
Her şey saf güç olsa AMD daha fazla satardı. En fazla satan kartlar Nvidia oluyor. Donanım kadar yazılımda önemli. Birçok teknolojik üründe bu durumu görüyoruz.
amd nin az satma sebebi zamanında driver sorunu yaşaması ve yapay zekaya nvidia kadar yatırım yapmaması şu an amd kartları nvidia kartlarından daha çok satıyor çünkü yapay zeka iyileştirmesi yaptılar + olarak yeni gelen driver ile rende ve edit işlerinde ortalama %40-%50 artış var.