fps oyunları mı oynayacaksın yoksa grafik bazlı oyunlar mı1080P En az 144Hz fp monitör önerisi verebilirmisiniz. Bütçe en fazla 5000 Tl, Taksitli olursa biraz daha artabilir
Lenovo Legion R24e 180hz 0.5ms Fast IPS kullanıyorum ve çok memnunum.1080P En az 144Hz fp monitör önerisi verebilirmisiniz. Bütçe en fazla 5000 Tl, Taksitli olursa biraz daha artabilir
knk hem grafik hemde arada fps oyunları için hangisini önerirsin bu fiyatlar aralığında ghosting olmayn kronik sıkıntısı olmıyanfps oyunları mı oynayacaksın yoksa grafik bazlı oyunlar mı
knk hem grafik hemde arada fps oyunları için hangisini önerirsin bu fiyatlar aralığında ghosting olmayn kronik sıkıntısı olmıyan
va panel kötü diyorlarMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullandığım bir mönitör öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat farksız 3 taksit yapıyorlar
ben va kullanıyorum gözle görülür bir sıkıntısı yok ekran kartı reng ayaraları vemonitör renk ayarlarını yuaptıktan sonra bir sıkıntısı kalmıyor ama ips olsun diyorsanva panel kötü diyorlar
bir kaç daha öneri bekliyorum forumdakiler yardımcı olursa sevinirimben va kullanıyorum gözle görülür bir sıkıntısı yok ekran kartı reng ayaraları vemonitör renk ayarlarını yuaptıktan sonra bir sıkıntısı kalmıyor ama ips olsun diyorsan
bunu biraz araştırıp daha ucuzada bulabilirsin
eğer alırsan haber et bize
bir kaç daha öneri bekliyorum forumdakiler yardımcı olursa sevinirim
Grafik oyunlarıfps oyunları mı oynayacaksın yoksa grafik bazlı oyunlar mı
Valla çok zam gelmiş ona bu hafta nedense beklesem düşermi acabaLenovo Legion R24e 180hz 0.5ms Fast IPS kullanıyorum ve çok memnunum.
Fiyat 6.000 TL 3 taksit yapıyorlar 1.000 TL daha koyarsanız bilindik bir markadan A kalite monitör almış olursunuz.
LENOVO 23.8" LEGION R24e 0.5Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LENOVO 23.8" LEGION R24e 0.5Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com