1080P İçin bu sistem alınır mı ??

Xpertronic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
812
Son düzenleme:
bi tek güç kaynağı da kasa gibi gamepowersa değiştirmenizi öneririm veya sistemi alıp sonradan güç kaynağını değiştirebilirsiniz sistem f/p mi bilmiyorum ama parçalar kaliteli

bi tek güç kaynağı da kasa gibi gamepowersa değiştirmenizi öneririm veya sistemi alıp sonradan güç kaynağını değiştirebilirsiniz sistem f/p mi bilmiyorum ama parçalar kaliteli
1080p de sorun yaşar mıyım darboğaz vs

1080p de sıkıntı yapmaz ben aynı şekil ama 7500f ile kullanıyorum fakat 67.999TL bence bu sistem için çok pahalı. Şu an tam fiyat skalasını bilmiyorum ama bana pahalı geldi. Ben tek tek sistem olarak değil toplayarak 40bin civarına aldım geçen ay ama yalan yok baya güzel duruyor sistem. Baktığımda direkt hayran kaldım tasarıma. 7800X3D bence bu sisteme biraz fazla gelir amacınız rekabetçi oyunlar değilse ekran kartı ve işlemciyi dengelemeniz daha iyi olur bence.

1080p de sıkıntı yapmaz ben aynı şekil ama 7500f ile kullanıyorum fakat 67.999TL bence bu sistem için çok pahalı. Şu an tam fiyat skalasını bilmiyorum ama bana pahalı geldi. Ben tek tek sistem olarak değil toplayarak 40bin civarına aldım geçen ay ama yalan yok baya güzel duruyor sistem. Baktığımda direkt hayran kaldım tasarıma. 7800X3D bence bu sisteme biraz fazla gelir amacınız rekabetçi oyunlar değilse ekran kartı ve işlemciyi dengelemeniz daha iyi olur bence.
32 gb ddr5 ram olunca o fiyata ucmasi normal gibi geldi bana

eğer ram ve ssd fiyatından dolayı pahalı oluyorsa okey bence ama dediğim gibi hala bu fiyat tuhaf geliyor alışamadım bu fiyatlara :D . Benim ram bile 3 hafta da %100 zamlandı. SSD alacaktım 1tb daha fiyatklara bakayım dedim siteyi kapattım hemen ardından 5k ya ssd mi alınır ya? 2 ay önce 2tb ssdler 4k idi.

Amacım rekabetci oyun kanka cs go rust valo rant gibi

Alıyorum kanka bunu 1080p de darboğaz sorunu yaşamam değil mi?
Rekabetçi oyunlar işlemciye yük bindirdiğinden olmaz diye biliyorum. Genel olarak sadece AAA oyunlarda ekran kartına bağlı olabilir ama rekabetçi oynadğın için sorun olmaz ki AAA oyunlarda da sıkıntı olmaz çünkü ekran kartı tam olarak kullanılabilir sadece işlemci çok güçlü olduğundan işlemci kullanımı düşük çıkabilir o kadar. Bence güzel kombinasyon kısacası.

O halde alın. Kasa hoş, bellekler iyi, Rust için 16 GB VRAM'li ekran kartı mantıklı.

O halde alın. Kasa hoş, bellekler iyi, Rust için 16 GB VRAM'li ekran kartı mantıklı.
İnce hesap kurulu gönderiyor değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunlar işlemciye yük bindirdiğinden olmaz diye biliyorum. Genel olarak sadece AAA oyunlarda ekran kartına bağlı olabilir ama rekabetçi oynadğın için sorun olmaz ki AAA oyunlarda da sıkıntı olmaz çünkü ekran kartı tam olarak kullanılabilir sadece işlemci çok güçlü olduğundan işlemci kullanımı düşük çıkabilir o kadar. Bence güzel kombinasyon kısacası.
İnce hesap kurulu gönderiyor değil mi

Dediğiniz gibiyiş hocam hem kendim hem grok a piyasa araştırması yaptırdım ben en ucuz 74k ya bulabildim ama birebir aynı parçalar minimum 79k 81k arası ediyor gibi.

İnce hesap kurulu gönderiyor değil mi?

İnce hesap kurulu gönderiyor değil mi
Orasını artık bilemiyorum bu oem şeylerinden sonra bende, eskiden toplu geliyorduda şimdi nasıldır bilmiyorum ama toplu gelmezsede bir bilgisayarcıya gitseniz toplar herhalde veya 2 3 video izleyip youtube da kendinizde deneyebilirsiniz. Ben youtebe dan öğrenmiştim LTT videolarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,514
Üyeler
187,350
Son üye
FatihSultanMehmetHan
Geri