ya tabii ki o pixel yoğunlupu meselesi herkes in gözüne batmıyor ama batanlarda var sen bak aam şuna dikkat et ikisi aynı panle olup boyutları farkı olan varsa onlara bak renkler kararını değiştirebilirMediamarkt uğrayıp bakıcam yarın
ya tabii ki o pixel yoğunlupu meselesi herkes in gözüne batmıyor ama batanlarda var sen bak aam şuna dikkat et ikisi aynı panle olup boyutları farkı olan varsa onlara bak renkler kararını değiştirebilirMediamarkt uğrayıp bakıcam yarın
En iyisi öyle oluyor. Ben de öyle karar vermiştim.Mediamarkt uğrayıp bakıcam yarın
Aynen knka emülatör pubg oynucam 24 inç focuslanmak monitörün ortasına bakmak için daha ideal diye düşünüyorum 27 inç de kenarlar sıkıntılı olcak 70 -80 cm den az mesafede sürekli kafayı sağa sola döndürmek gerektirir diye düşünüyorum ekran büyük olduğu için27 PUBG oynamak bi anlamı yok zaten focus atğın yer uzak bölgeler 27 inçte pixel pixel güzrüyor 24 ideal
tabii ki 27 inç moba yada strateji oyunlar için iyi fps oyunlar için ya 27 2k yada 24 1kAynen knka emülatör PUBG oynucam 24 inç focuslanmak monitörün ortasına bakmak için daha ideal diye düşünüyorum 27 inç de kenarlar sıkıntılı olcak 70 -80 cm den az mesafede sürekli kafayı sağa sola döndürmek gerektirir diye düşünüyorum ekran büyük olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar birde itopya ve lg nin kendi sitesi hariç hiç bir yerde yok bu ürünün linki epey.com da bile çıkmıyor bilgisi olan varmı ?
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24GN650-B ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
LG 23,8'' UltraGear™ Full HD IPS 1ms (GtG) Oyun Monitörü | LG Türkiye
LG hakkında bilgi alın 24GN650-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GN650-B 23,8'' UltraGear™ Full HD IPS 1ms (GtG) Oyun Monitörüwww.lg.com