Neler Yeni

1080p monitör 24 inç mi 27 inç mi seçilmeli ?

Macaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
eray-erden
Mediamarkt uğrayıp bakıcam yarın
ya tabii ki o pixel yoğunlupu meselesi herkes in gözüne batmıyor ama batanlarda var sen bak aam şuna dikkat et ikisi aynı panle olup boyutları farkı olan varsa onlara bak renkler kararını değiştirebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
1080p için 24 idealdir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
27 PUBG oynamak bi anlamı yok zaten focus atğın yer uzak bölgeler 27 inçte pixel pixel güzrüyor 24 ideal
Aynen knka emülatör pubg oynucam 24 inç focuslanmak monitörün ortasına bakmak için daha ideal diye düşünüyorum 27 inç de kenarlar sıkıntılı olcak 70 -80 cm den az mesafede sürekli kafayı sağa sola döndürmek gerektirir diye düşünüyorum ekran büyük olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar birde itopya ve lg nin kendi sitesi hariç hiç bir yerde yok bu ürünün linki epey.com da bile çıkmıyor bilgisi olan varmı ?

Macaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
eray-erden
Aynen knka emülatör PUBG oynucam 24 inç focuslanmak monitörün ortasına bakmak için daha ideal diye düşünüyorum 27 inç de kenarlar sıkıntılı olcak 70 -80 cm den az mesafede sürekli kafayı sağa sola döndürmek gerektirir diye düşünüyorum ekran büyük olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar birde itopya ve lg nin kendi sitesi hariç hiç bir yerde yok bu ürünün linki epey.com da bile çıkmıyor bilgisi olan varmı ?
tabii ki 27 inç moba yada strateji oyunlar için iyi fps oyunlar için ya 27 2k yada 24 1k

Top Bottom