27G2U/BKModeline göre değişir. kalitesiz bir markada belli olabilir.
FPS oyunları da oynuyorum.Olur büyük ihtimal ama sadece hikayeli oyun oynayıp dizi ve film izliyorsan 27" 1080P alabilirsin.
ben de 32 inç bir 1080 tv var pixel gözükmüyor gayet net görntü veriyor modeline göre değişir.Yardım ederseniz sevinirim.
O model güzel bir model olduğunu hatırlıyorum.27G2U/BK
Olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
FPS oyunları da oynuyorum.
IPS Glow sorunu yaşayanlara rastlamıştım.O model güzel bir model olduğunu hatırlıyorum.
@Yasin Çelik o modelin sıkıntısı var mı aga? 27G2U
Yasin Çelik'in dediğini dikkate alYardım ederseniz sevinirim.
Bencede alınabilecek bir model.IPS Glow sorunu yaşayanlara rastlamıştım.
Onun dışında 27" 1080p olduğu için pikselleşme var diyenler vardı ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Bence alınabilecek bir model.
LG'nin bu monitörü de tercih edilebilir;
LG 27GL650F-B 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Freesync Fiyatı
LG 27GL650F-B 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Freesync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamam teşekkür ederim.IPS Glow sorunu yaşayanlara rastlamıştım.
Onun dışında 27" 1080p olduğu için pikselleşme var diyenler vardı ama ne kadar doğru bilemiyorum.
LG 27GL650F-B 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Freesync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamamdır.Yasin Çelik'in dediğini dikkate al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede alınabilecek bir model.
peki bu modelde pikselleşme olur mu yorumlara baktım 6-7 ay kuIPS Glow sorunu yaşayanlara rastlamıştım.
kullanıp hiç bii sorun yaşamayanda var model bu https://www.n11.com/urun/gamepower-...44hz-freesync-va-panel-curved-monitor-1301603IPS Glow sorunu yaşayanlara rastlamıştım.
acer kg271 sıkıntı yaparmı ?Modeline göre değişir. kalitesiz bir markada belli olabilir.
Oyun oynuyorsanız TN panel bu monitor işinize yarayacaktır.acer kg271 sıkıntı yaparmı ?