Ekran kartımın 2k açacağını düşünmüyorumHikayeli oyunlar oynuyorsan neden 1080P istiyorsun?
Bütçem en fazla 7k genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım pivot özelliği olan bir monitör arıyorum ekran kartım GTX 1660 SUPER
Peki pivot özelliği olan bir monitör var mı benim fiyat bandımda?![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Teşekkürler inceleyeceğimEvet araştırdım da bazıları açar oynarsın diyor bazıları da olmaz çok zorlar falan diyor.
Senin istediğine göre filtreleyip sıraladım. İlk sıradaki ASUS alınabilir gibi. Pivot, 1ms, 180HZ, 27".
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-pm-HBC00006ZZZ53 500 daha çık bunu al çıkamam dersen VG279L3A al ama 500 TL için QHDden FHDye geçme derim.
Oyunları 2K oynayacak diye bir zorundalık yok oyunlarda düşük fps alıyorsa FHD oynayabilir ama video veya film izlediğinde daha kaliteli bir şekilde izler. Daha az pikselleşme yaşar ve sistem upgrade edilirken 2K bir sisteme geçtiğinde 2K oynamak istediğinde tekrar monitör değiştirmesine gerek kalmaz.Ekran kartı uygun değil 2k'ya
Oyunları 2K oynayacak diye bir zorundalık yok oyunlarda düşük fps alıyorsa FHD oynayabilir ama video veya film izlediğinde daha kaliteli bir şekilde izler. Daha az pikselleşme yaşar ve sistem upgrade edilirken 2K bir sisteme geçtiğinde 2K oynamak istediğinde tekrar monitör değiştirmesine gerek kalmaz.
Hikayeli oyunlar oynuyorsan neden 1080P istiyorsun?
Ekran kartımın 2k açacağını düşünmüyorum