Neler Yeni

1080p monitörde 1440p çözünürlgü hk

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
iyi günler. Yakın zamanda monitör aldım monitörün 1080p kadar çözünürlük varmış. Sorum ise şu alacağım sistemde 1440p ile monitörde oyun oynarsam fps düşüşü olur ne kadar olur veya monitör ilgili ne gibi sıkıntı yaşarım veya oyun oynarken ne gibi sıkıntı oluşur

aldıgım monitör : https://www.hepsiburada.com/viewson...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.7

alacagım sistem:https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-nvme-m2-ssd-rtx3080-oyun-bilgisayari-p-40618

alacagım sistemde iki şey degişti (anakart ve ssd )

oynaycagım bazı oyunlar

bf 1 , bf 2042 ,ets 2

ikinci sorum şudur

linkteki verdigim ssd nasıldır.

şimdiden vereceginiz cevaplar için teşekkürler.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
iyi günler. Yakın zamanda monitör aldım monitörün 1080p kadar çözünürlük varmış. Sorum ise şu alacağım sistemde 1440p ile monitörde oyun oynarsam fps düşüşü olur ne kadar olur veya monitör ilgili ne gibi sıkıntı yaşarım veya oyun oynarken ne gibi sıkıntı oluşur

aldıgım monitör : https://www.hepsiburada.com/viewson...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.7

alacagım sistem:https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-nvme-m2-ssd-rtx3080-oyun-bilgisayari-p-40618

oynaycagım bazı oyunlar

bf 1 , bf 2042 ,ets 2

ikinci sorum şudur

1080 p monitör de niye 2k oynamaya çalışıyorsunuz anlamadım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
O sistem ile performans düşüklüğü yaşasanız bile farketmezsiniz. düşende az olur zaten.
SSD'yi bence o almayın. ismini neredeyse hiç duymadığım bir ssd. çokta iyiye benzemiyor. Daha iyileri vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Ben ssd konusunda fikir vermek istiyorum bu kadar masrafa girmişken bu SSD senin için daha iyi olacaktır.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

oynaycagım bazı oyunlar

bf 1 , bf 2042 ,ets 2

ikinci sorum şudur

Pek bir şey anlamadım. Bu arada RTX 3080 ile 4K, 2K ve 1080p çözünürlükte her oyunu oynayabilirsiniz. Tabii ki çözünürlük yükseldikçe fps değerleri azalacaktır. Rekabetçi veya fps oyunları dışında 60 FPS fazlasıyla yeterli denebilir. Zaten 1080p monitörünüz hali hazırda bulunuyormuş. Ryzen 5800X gibi bir işlemci varken, 1080p kullanılabilir. Tabii ki isteniyorsa 2K monitör alınabilir. SSD ise fena sayılmaz ancak paylaştığım modeli alabilirsiniz.

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek bir şey anlamadım. Bu arada RTX 3080 ile 4K, 2K ve 1080p çözünürlükte her oyunu oynayabilirsiniz. Tabii ki çözünürlük yükseldikçe fps değerleri azalacaktır. Rekabetçi veya fps oyunları dışında 60 FPS fazlasıyla yeterli denebilir. Zaten 1080p monitörünüz hali hazırda bulunuyormuş. Ryzen 5800X gibi bir işlemci varken, 1080p kullanılabilir. Tabii ki isteniyorsa 2K monitör alınabilir. SSD ise fena sayılmaz ancak paylaştığım modeli alabilirsiniz.

Şöyle birsey duydum monitorun 1080p olunca monitorde 2k oyun oynayamiyormuşsun veya ekran kapaniyormus .cozunurlugu 2k cektiginde monitor kenar yumusatmasi vs az veriyormus .boyle bisey var ise mecburen 2 k monitor almak zorunda kalicam veya 1080 monitorde 1080p oyun oyniyacagim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çok daha iyi olacaktır ssd olarak. bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama.
Aldigim sistemde 2570 tl fazla verirsen addlink ssd takiyorlarmis zaten verdigim pc linkiden gorebilirsiniz 😁

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Şöyle birsey duydum monitorun 1080p olunca monitorde 2k oyun oynayamiyormuşsun veya ekran kapaniyormus .cozunurlugu 2k cektiginde monitor kenar yumusatmasi vs az veriyormus .boyle bisey var ise mecburen 2 k monitor almak zorunda kalicam veya 1080 monitorde 1080p oyun oyniyacagim

Aldigim sistemde 2570 TL fazla verirsen addlink ssd takiyorlarmis zaten verdigim pc linkiden gorebilirsiniz 😁
2K oynamak istiyorsanız, 2K monitör almanız gerekiyor. Karar sizindir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Aldigim sistemde 2570 TL fazla verirsen addlink ssd takiyorlarmis zaten verdigim pc linkiden gorebilirsiniz 😁
Evet öyle zaten.
Bilemiyorum. bilmediğim bir SSD modeli. Drami var heralde.
Ayrıca bu fiyata bundan daha performanslı sistem toplanabilir heralde.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
32 inçte 1080p az gelebilir. Bazı yerlerde pikselleşmeler görebilirsin. 2k 27 almak daha mantıklı bence ama çoktan almışsın.

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
1080 p monitör de niye 2k oynamaya çalışıyorsunuz anlamadım
Gercekci grafik oynamak icin

32 inçte 1080p az gelebilir. Bazı yerlerde pikselleşmeler görebilirsin. 2k 27 almak daha mantıklı bence ama çoktan almışsın.
Kusura bakma ama Ne demek istedigini anlamadim yani aldigim monitor kotu mu ve cok ucuza almistim

2K oynamak istiyorsanız, 2K monitör almanız gerekiyor. Karar sizindir.
Almaz isem ne olur ki

Evet öyle zaten.
Bilemiyorum. bilmediğim bir SSD modeli. Drami var heralde.
Ayrıca bu fiyata bundan daha performanslı sistem toplanabilir heralde.
Ssd icin verdigin cevap icin tsk ederim kararimi belirledim.sadece monitor ilgili sorunum kaldi o konuda kafam allak bulak oldu .kafam bulandi

Son düzenleme:

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Gercekci grafik oynamak icin

Kusura bakma ama Ne demek istedigini anlamadim yani aldigim monitor kotu mu ve cok ucuza almistim

Almaz isem ne olur ki
2K oynamak için 2K monitör gerekiyor. 1080P monitör ile DSR ile çözünürlük yükseltince oyunun kalitesi bozuluyor. Ben kendim deneyimledim, pek hoş değil..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,676
Üyeler
165,566
Son üye
Haluk Kaplan
Top Bottom