Neler Yeni

1080p TN MONİTÖRDEN 2K İPS'e GEÇMEK

Deepnise

80+
İyi grafikli oyunlarda cyberpunk vesaire kaç fps alıyorsun ve görüntü nasıl? Kendim test ederken ray tracing açmadan yüksek fpsler alabiliyordum ama rt açınca 30 civarı oluyordu fps. 1080p native ultra mı daha güzel gözükür yoksa 2k dlss performance orta-yüksek mi daha güzel gözükür?
Cyberpunk ultra 2k dlss performans 60fps rahat alıyorum. Grafikleri çok iyi değil Cyberpunk oyununun. CP oynarken genelde reshade + lut açıp grafikleri high-orta arasına çekiyorum o zaman oynamaya değer oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Keser
Cyberpunk ultra 2k dlss performans 60fps rahat alıyorum. Grafikleri çok iyi değil Cyberpunk oyununun. CP oynarken genelde reshade + lut açıp grafikleri high-orta arasına çekiyorum o zaman oynamaya değer oluyor.
Film izlerken 1080'e göre fark belli oluyor mu?

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut PEKER
2k oled, 2k ips ve 1080p ips olmak üzere 3 farklı monitör kullanıyorum. 1080p yi rekabetçi fps haricinde kullandığımda çok bariz şekilde gözüme batıyor. Kesinlike 2k öneririm. Ayrıca ips ve olede yan yana bakınca da aradaki renk farkını çok net görüyorum. Siz de tn panelden ipsye geçince bu farkı çok net göreceksiniz. Ancak ekran kartınızın 2k performansı şüpheli. Şu an için dlss balanced ve fg ile idare edersiniz belki ama ileride güncelleme şart olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emir ışık
samsung g5 27'' 2k 165hz ips degil ama renk kalitesi muazzamdır

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Tuğrul
Film izlerken 1080'e göre fark belli oluyor mu?
Kardeşim 2k monitör güzeldir hojdir fakat onu yeterli derecede besleyecek sistem olmadığı sürece boştur.
2k düşündüğün gibi 1080p monitörü gpu ölçeklemesi yaparak yukselttiğinde aldığın gibi olmayacak filmlerde videolarda 2k çözünürlüğe almadığın sürece videoyu görüntü daha kötü olacak. Oyunlarda 2k açtığın zaman sistemin yetmeyecek FHD çekeceksin görüntü bulanıklaşacak. Sana tavsiyem güzel bi IPS panel FHD monitör alman.

Top Bottom