Neler Yeni

1080p Veya 2K için en iyi CPU ve GPU'lar.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Sadece işlemcini 5600 veya 5600x ile değiştir ekran kartınıda 6700xt-6800xt ile değiştir SAM ide aktif et tamamdır başka birşeye gerek yok monitör zevkine kalmış
o ayar kısmında bide şu ayar var

''Data Link Feature Exchange''

bunuda açalım mı peki ?

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Ömür AYCIL
baya bir araştırıp 2k için itopyadan efe uygaç shelby sistemi aldım benim kafamda 6700xt li bir sistem almak vardı hem strix hem 6750xt denk gelince direkt yapıştırdım işlemciside 12400f
Mesaj otomatik birleştirildi:

sam her oyun için geçerli mi hocam ? bir de intel ile çalışıyor mu ?
Oyunla alakali degil donanimla alakali oldugu icin herseyde calisiyor kisaca islemci ile ekran karti arasindaki yolu kaldirip bir calisiyolar ve hic performans kaybi olmuyor normalde iletisim kurarken olusan kayip sifira iniyor yani dlss gibi biseyler feragat etmeden kazanim var İntelde çalışmıyor b550 anakart 5000 serisi islemci ve 6000 serisi ekran karti lazim minimum

Smart Access Memory o kadar fark ediyor mu ki gerçekten?
10-20fps arasi farkediyor oyununa gore

o ayar kısmında bide şu ayar var

''Data Link Feature Exchange''

bunuda açalım mı peki ?
Acabilirsin pci 4.0 baglntisini tam kapasite kullanmani saglar ama pci 4.0 destekli ekran karti olmasi lazim yoksa goruntu alamazsin

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Sedat Ege Koç

Şu ikisini buldum. Toplam 20k civarı ediyor. Lakin linkini attığım 3070ti'ın iyi bir 70ti olup olmadığını bilmiyorum. Bu konuda bilgilendirebilir misiniz beni? Ayrıca bu 2 parça PSU değiştirmemi gerektirir mi?

Bunun dışında benim monitörümde G-SYNC desteği yok, FreeSync var. Nvidia kartlarda FreeSync kullanılabiliyor mu?

Top Bottom