Mechanist
80+ Silver
Dahası
Şakaysa komik değilse daha komik1080Tİ de RTX var bu arada
Şakaysa komik değilse daha komik1080Tİ de RTX var bu arada
araştırmadan konusmamalısın bence ? RTX ozelliği cogu GTX kartında desteklenıyorŞakaysa komik değilse daha komik
acabiliyo musun acabiliyosunŞakaysa komik değilse daha komik
bu rtx konusu cok uzadi xD benim umrunda degil rTx tamam mi haaraştırmadan konusmamalısın bence ? RTX ozelliği cogu GTX kartında desteklenıyor
Bu konuda benim düşüncem, temiz Gtx 1080 Ti alabiliyorsan almandan yana. Yoksa Rtx 2070 normaldir. Zaten Rtx teknolojisinde ışık izlemeden tam yararlanayım dersen 2070 ve üzerini almak lazım.Arkadaslar 3000 serisi de cikacak ama ben 3200 TL'ya temiz gtx 1080TI buldum ama 3060 mi alirim diye de dusunuyorum.Sizce 3060 1080TI ile es gucte olur mu? Olursa kac lira olur?
hayır anlamıyor araştırmamış bide komik diyoracabiliyo musun acabiliyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu rtx konusu cok uzadi xD benim umrunda degil rTx tamam mi ha![]()
gülüyordun en son nolduBu konuda benim düşüncem, temiz Gtx 1080 Ti alabiliyorsan almandan yana. Yoksa Rtx 2070 normaldir. Zaten Rtx teknolojisinde ışık izlemeden tam yararlanayım dersen 2070 ve üzerini almak lazım.
haklisin bende acilabilecegini biliyorum ama yazilan mesajlari okusa anliycak (okumuyor)hayır anlamıyor araştırmamış bide komik diyor
tam ozellikmi ? bu kartlardada tam ozellikten yararlanabılıyorsun yazık sana...Bu konuda benim düşüncem, temiz Gtx 1080 Ti alabiliyorsan almandan yana. Yoksa Rtx 2070 normaldir. Zaten Rtx teknolojisinde ışık izlemeden tam yararlanayım dersen 2070 ve üzerini almak lazım.
zaten rtx kullanmayacagimBu konuda benim düşüncem, temiz Gtx 1080 Ti alabiliyorsan almandan yana. Yoksa Rtx 2070 normaldir. Zaten Rtx teknolojisinde ışık izlemeden tam yararlanayım dersen 2070 ve üzerini almak lazım.
Dostum şaka mısın sen ya ? RTX teknolojisinin GTX kartında olduğunu hiçbir yerde okumadım ben.hayır anlamıyor araştırmamış bide komik diyor
gülüyordun en son noldu![]()
Tamamdır o zamanzaten rtx kullanmayacagim
normal fps ile beraber demek istiyo galiba 2060 ile dusuk fpsler alabilirsintam ozellikmi ? bu kartlardada tam ozellikten yararlanabılıyorsun yazık sana...
araştırabilirsinDostum şaka mısın sen ya ? RTX teknolojisinin GTX kartında olduğunu hiçbir yerde okumadım ben.
hiçbir kanal olsun haber siteleri teknoloji siteleri öyle bir şey demiyor.
Tamamdır o zaman![]()
Ya sen ne diyorsun ya ben hiçbir şey anlamıyorum ne demek tam özellikten yararlanabiliyor musun falan.tam ozellikmi ? bu kartlardada tam ozellikten yararlanabılıyorsun yazık sana...
Keşke anlasa arkadaş sonra bana laf atıyornormal fps ile beraber demek istiyo galiba 2060 ile dusuk fpsler alabilirsin
evet o dogru sen dıyorsunkı GTX lerde RTX desteği yok ?Ya sen ne diyorsun ya ben hiçbir şey anlamıyorum ne demek tam özellikten yararlanabiliyor musun falan.
Arkadaşım RTX teknolojisini doya doya kullanmak için fps kaybini da en aza indirmek için 2070 üstü almak lazım yalan mı?