1080ti vs 2060 super

Hala boş konuşmaya devam ediyorsunuz hocam bu ikilinin arasından GTX 1080 Ti derim. İkili illaki geçerli değilse RX 6600 ikisini de poşet gibi ezer derim geçerim. 4K kartı değil ama 4K oynatabiliyor. Biraz abartmışım bağışlayın.
Ben boş konusmuyorum GTX 1080 ti artık çok eskidigini soyluyorum onun yerine 2060 süper vs alabilir tabii ki
Post automatically merged:

Upscale edilmese nasıl 3.0 olsun kardeşim :) Fluid Motion yok 2Dk nette birşeyler karıştırıp buraya hızlıca yorum attığın için karıştırıyorsun.
Yanlış yazmisim knk düzelttim yazıyı şimdi :)

Ben boş konusmuyorum GTX 1080 ti artık çok eskidigini soyluyorum onun yerine 2060 süper vs alabilir tabii ki

Yanlış yazmisim knk düzelttim yazıyı şimdi :)
Canım tek olay eski olması mı? Kartları biz oyun oynamak için değil de yeni ya da eski olduğu için mi alıyoruz sana mantıklı geliyor mu? Tek savunman kartın eski olması.

Konular çok karıştı yanlış olmasın tam olarak hangi konuda sordun
Fluid motion için sordum.

1080ti 3060 dan biraz daha güçlü , dlss her oyunda yok bence 1080ti almak daha mantıklı

Canım tek olay eski olması mı? Kartları biz oyun oynamak için değil de yeni ya da eski olduğu için mi alıyoruz sana mantıklı geliyor mu? Tek savunman kartın eski olması.
mesela RT goruntusunu güzelleştiren dlss3.5 gelecek rtx 20 serisine ama GTX 1080 ti vs gelmiyor çünkü eski kart ben 2060 süperi tercih ederdim karar konu sahibinin :)

Fluid motion için sordum.
Tam detayları bende bilmiyorum yeni açıklandı ama DLSS 3.0`la gelen Frame Generation`la benzer bir prensibi olacak. Frame Generation`u bilmiyorsan youtu.be`da çok videosu var.

Güç olarak 1080 ti ama güncelik daha yeni ekran kartı olarak 2060 super

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri