Neler Yeni

(1080TL Ryzen 5 3600)-Donanım Arşivi 2 Sistem Parça Fiyatları

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Abdullah abi 2 3 kolpa yüzünden biz sistem alamayacağız lütfen sistem çıkaracakmısın bizi bilgilendirirmisin. Bende da 2 sistemini alamadım bak hala bekliyorum abdullah abi lütfen yeni sistem 1 ay sonra veya 1 ay içinde gelsin param hazır bu sefer alacağım abi allah rızası için binlerce kişi seni bekliyor bu piyasada en iyisi sensin.
@Abdullah Hacıgül

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Abdullah abi 2 3 kolpa yüzünden biz sistem alamayacağız lütfen sistem çıkaracakmısın bizi bilgilendirirmisin. Bende da 2 sistemini alamadım bak hala bekliyorum abdullah abi lütfen yeni sistem 1 ay sonra veya 1 ay içinde gelsin param hazır bu sefer alacağım abi allah rızası için binlerce kişi seni bekliyor bu piyasada en iyisi sensin.
@Abdullah Hacıgül
öyle haklısınki

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Adamı yakında Bilgisayara küstürücekler, ah şu kanser kitleler...

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Adamı yakında Bilgisayara küstürücekler, ah şu kanser kitleler...
öyle haklısınki
sırf 1 2 kişi yüzünden binlerce kişi hakettiği bilgisayarı alamayacak
İnşallah yeni pc çıkarır (DA) ihtiyacı olanlar alır

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Bu bizim sistem işte indirimli hali bu, dikkat edin parça fiyatları düşük misal R5 3600 neden düşük? çünkü AMD'den indirim kopartmışız. Vay be KDV dahil R5 3600'ü 1080TL'ye Asus TUF EVO 5600XT'yi 2400TL indirtmişim. Şuan bu ekran kartı en ucuz 3120 TL, Ryzen 5 3600'ü ise şuan 1530 TL. Ama artık böyle sistemler yapmayı planlamıyorum ben fiyatına göre kralını yapıyorum sistemlerimde marka kullanıyorum adam Rampage Power Boost kullanıyor bizden kıymetli oluyor. Daha kendimi yormama gerek yok.
Küseceksen oynamayalım. Senin işinin bir parçası bu ayrıca çıkarmış olduğun sistemler çok satıyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Küseceksen oynamayalım. Senin işinin bir parçası bu ayrıca çıkarmış olduğun sistemler çok satıyor.

Adamın zorunluluğu yok, ülke şartlarından dolayı yardımcı olmak amacıyla çıkarıyor sistemleri.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
gördüğünüz gibi
fiyatlar bazıları çok ucuza bazıları zaten fazla pahalıya gelmiş
acaba bu fiyatlardamı anlaştı abdullah abi
çünki anakart mesela çok pahalı ama işlemci baya uygun

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
gördüğünüz gibi
fiyatlar bazıları çok ucuza bazıları zaten fazla pahalıya gelmiş
acaba bu fiyatlardamı anlaştı abdullah abi
çünki anakart mesela çok pahalı ama işlemci baya uygun
Markadan ne kadar indire bildiyse mesela asus ekran kartından 200 tl indirmiştir anakarttan 200 indirmemiştir
Yani anakarta gelecek olan indirimi ekran kartına yapmıştır

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Abi vallahi billahi ben onu bunu bilmem de çok açık konuşmak gerekirse yemin ederim ki donanım arşivi gibi "Sistem" Yapan yok marka takıntısı var adamın düşünün ya hem marka sistem yapıyorsun hemde çok ucuza getiriyorsun bunu yapacak bir kişiyi tanıyorum oda @Abdullah Hacıgül. 😊
Diğer sistem yapanları asla kötülemiyorum onlarda ellerinden geleni yapmak istiyorlar ama şunuda bilsinler Donanım arşivinin yerini tutamazlar. Ben üzülüyorum üzülüyorum sistemi alamadığıma üzülüyorum. Şu an kafam darma duman yeni sistem gelir mi gelmez mi diye avutuyorum kendimi. Abdullah abi bu kadar erken pes etme bee. Onlar sadece 2 3 tane şerefs*z 😏

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
bu sistem nerede
Kardeşim bu sistem 1 ay önce çıktı şu an fiyatı 7000 tl bu arkadaş ürünün faturasını göstermiş sadece keşke şu fiyata böyle sistem olsa şu an alırım Sistemin ismi = Da2 Sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,756
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom