Hoca bunun yerine misal redmi pad 2 alska nasıl olur10K'ya kalemli düzgün bir tablet yok. En ucuz Galaxy Tab S10 Lite var.
![]()
Samsung Galaxy Tab S10 Lite Wi-Fi Tablet (8 GB / 256 GB)
Samsung Galaxy Tab S10 Lite Wi-Fi Tablet SM-X400NZAREUB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
naptın kral aldın mı?Arkadaşlar Huawei matepad 11.5 alacağız ama klavye li alacağız. Bunun kalemli seti var mı? Klavyeli alınca kalem dahil değil galiba doğru mudur? Nasıl yapayım tableti alıp klavye ve kalem setini ayrıca mı alayım?
Aldık huawei nin kendi sitesinden aldık kalemle birlikte diğer sitelerden uyguna geldi.
memnun musun peki kardeşimAldık huawei nin kendi sitesinden aldık kalemle birlikte diğer sitelerden uyguna geldi.
Bizim spor salonundaki hocaya aldık, geçen gün sordum çok memnunum dedi. Görsel olarak çok klas. Google uygulamalarından sorun yaşadın mı diye sordum şu ana kadar bir problem yaşamadım dedi. Ama çok alt seviye kullanıcı, tekrar detaylı sorar yazarım.memnun musun peki kardeşim
Tamamdır teşekkür ederimBizim spor salonundaki hocaya aldık, geçen gün sordum çok memnunum dedi. Görsel olarak çok klas. Google uygulamalarından sorun yaşadın mı diye sordum şu ana kadar bir problem yaşamadım dedi. Ama çok alt seviye kullanıcı, tekrar detaylı sorar yazarım.