10k bandida tr garantili bir telefon zor bulursunuzun süre redmi note 8 kullandım memnun kaldım ardından uzun süre iphone 11 kullandım ondanda gayet memnun kaldım çok ağır oyunlar oynayan biri değilim ona göre bir telefon önerirsrniz güzel olur
Yurt dışı Xiaomi 13 pro plus tercih edilebilir oda 13k civarıydıXiaomi almayı düşünüyorum aslında daha çok
alınmaz tecno camon 20 pro al geç xiaomi alınmazAklımda aslında redmi note 13 ile 11 pro var
bu fiyata xiaomilerden iyiSöylediğiniz markayı ilk kez duyuyorum fakat nasıl bir marka
Eğer çıtayı biraz fazla yükseltirsen Xiaomi 13t pro olur ama baya bı yükseltmen gerekiyorAklımda aslında redmi note 13 ile 11 pro var
Custom rom atılmayacaksa redmi yada o fiyatta bir xiaomi alma derim m34 5g işini görücektir. kalite olarak kaliteli telefon üretselerde yazılımda patlıyorlar (xiaomi)Aklımda aslında redmi note 13 ile 11 pro var
Samsung ile aram pek iyi değil açıkçası daha önce ekran fiyatlarından kaynaklı çok sorun yaşadımCustom rom atılmayacaksa redmi yada o fiyatta bir xiaomi alma derim m34 5g işini görücektir. kalite olarak kaliteli telefon üretselerde yazılımda patlıyorlar (xiaomi)
mesela benimde xiaomi ile aram iyi değil yazılım problemleri sebebiyle çok sorun yaşadım.Samsung ile aram pek iyi değil açıkçası daha önce ekran fiyatlarından kaynaklı çok sorun yaşadım