Hocam sosyal medya için ios daha hoş olur.arkadaşlar oyun oynamam sosyal medya kullanırım genellikle kamerasi benim için onemlidir 2.el olabilir tavsiyeleriniz bekliyorum.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-11-pro-5g-8gb.htmlarkadaşlar oyun oynamam sosyal medya kullanırım genellikle kamerasi benim için onemlidir 2.el olabilir tavsiyeleriniz bekliyorum.
yenilenmiş iphonelar hakkında ne düşünüyorsunuz dedigim gibi oyun neredeyse hiç oynamam fotograf cok cekiyorum ve tamamen whatsapp instagram tarzı uygulamalar kullaniyorum bataryasida gunu cikarsin yeterliHocam sosyal medya için ios daha hoş olur.
Bu bütçede yenilenmiş telefon tavsiye etmezdim şahsenyenilenmiş iphonelar hakkında ne düşünüyorsunuz dedigim gibi oyun neredeyse hiç oynamam fotograf cok cekiyorum ve tamamen whatsapp instagram tarzı uygulamalar kullaniyorum bataryasida gunu cikarsin yeterli
10k bütçede ne alinabilir düzgün bir iphone modeliBu bütçede yenilenmiş telefon tavsiye etmezdim şahsen
11 Var ama asla 11 almazdım şahsen.10k bütçede ne alinabilir düzgün bir iphone modeli
tesekkurler11 Var ama asla 11 almazdım şahsen.
Cebimde 10K param olsa ios alacak olsam TR X alırım kafam rahat olsun.