Arkadaşlar aktif olarak a32 kullanıyordum.İişimi görüyoredu fakat şu aralar çok sıcak uyarısı veriyor habire.M34 günlük telefon için yeterli midir acaba?Yoksa bütçe çıkayım mı.Çok fotoğraf çeken birisi değilim.
M34 al geç yeterli olur her konudaArkadaşlar aktif olarak a32 kullanıyordum.İişimi görüyoredu fakat şu aralar çok sıcak uyarısı veriyor habire.M34 günlük telefon için yeterli midir acaba?Yoksa bütçe çıkayım mı.Çok fotoğraf çeken birisi değilim.
Acaba daha altı da kurtarır mı?M34 al geç yeterli olur her konuda
A24 de kurtarır tabi ama m34 daha iyi olurAcaba daha altı da kurtarır mı?
kesinlikle bunu tavsiye ederimArkadaşlar aktif olarak a32 kullanıyordum.İişimi görüyoredu fakat şu aralar çok sıcak uyarısı veriyor habire.M34 günlük telefon için yeterli midir acaba?Yoksa bütçe çıkayım mı.Çok fotoğraf çeken birisi değilim.
Bunarın garantisi var mı ki?kesinlikle bunu tavsiye ederim
Samsung Galaxy M52 128 GB Mavi | EASYCEP
Yenilenmiş Samsung ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Mavi Çok İyi Galaxy M52 128 GB modellerini 12 taksitle almak için.easycep.com
kendi 1 sene garanti veriyor ama kapsamlı bir şey değildir muhtemelenBunarın garantisi var mı ki?
Hiç uğraşılmaz gibi easyceple ya.kendi 1 sene garanti veriyor ama kapsamlı bir şey değildir muhtemelen
Baya iyiymiş aslında öyle iphone mu alsam napsam6 ay taksit vermese zaten uğraşma sarı siteden kullanıcıdan al derdim
alınır da 8 plus veya se 2020 var 10aBaya iyiymiş aslında öyle iphone mu alsam napsam