Yardım 10k bütçede telefon önerisi

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,873
Arkadaşlar aktif olarak a32 kullanıyordum.İişimi görüyoredu fakat şu aralar çok sıcak uyarısı veriyor habire.M34 günlük telefon için yeterli midir acaba?Yoksa bütçe çıkayım mı.Çok fotoğraf çeken birisi değilim.

Arkadaşlar aktif olarak a32 kullanıyordum.İişimi görüyoredu fakat şu aralar çok sıcak uyarısı veriyor habire.M34 günlük telefon için yeterli midir acaba?Yoksa bütçe çıkayım mı.Çok fotoğraf çeken birisi değilim.
M34 al geç yeterli olur her konuda

kesinlikle bunu tavsiye ederim

kesinlikle bunu tavsiye ederim

Bunarın garantisi var mı ki?

dipnot:12aymıs
1722533466372.png
yenilenmiş telefonlar kötü oluyor diye biliyorm

yenilenmiş adı altında geçiyor ama hiçbir işlem yapılmayan alınıp satılan telefon çok var bana gelende öyleydi baktın ekranı falan değişmiş iade edersin veya mağazasına gidip bakarak al

s20 fe de mevcut

Ben her türlü güncelleme işinden inanılmaz bıktım abi. En az güncelleme alan telefon neyse onu tavsiye ederim, General Mobile yıllardır toplamda 4 farklı cihazını kullandım, taş gibiydi hepsi. Yerli malı yurdun malı yapıştır derim. Samsung xiaomi hepsinden yıldım artık. Zorla telefona güncelleme yükletip tüm ayarları, alışkanlıkları alt üst ediyor. Teknolojiden soğuttular insanı şu büyük ve boş firmalar.

6 ay taksit vermese zaten uğraşma sarı siteden kullanıcıdan al derdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,955
Üyeler
202,751
Son üye
sonertoprak1
Geri