Neler Yeni

🔥İndirim 10K Dijital Baseus 22.5W Powerbank 699₺🔥

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Hocam %60 verim çok düşük değil mi 6-7k verdiğine emin misin normal 10k liklara göre pahalı ürün çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

YouTubeda fiyatı çok daha düşük olan deximin verimi bile daha yüksek hocam bu ne 5k veriyor baseus ne kadar doğru bilmiyorum
Hocam her powerbank için geçerli bir değer bu ,
bu videoda arkadaş incelemesini yapıyordu. En sonda hesaplamasını söylüyor zaten alacaksanız ona göre alın. Ben kararlılığı yüksek ve % li bir ekrana sahip olduğu için tercih ettim. Bu fiyat bandında type c ile şarj çıkışı sağlamıyor çoğu powerbank sadece şarj ediliyor o porttan.

14 pro için almayı düşünüyorum da bilemedim, daha yüksek mah W mı baksam diyorum
hızlı şarj 20w desteklemiyor mu zaten hocam size 22.5W yeterde artar bile fakat 10k mah düşük gelebilir onu iyi seçip alın.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
bu videoda arkadaş incelemesini yapıyordu. En sonda hesaplamasını söylüyor zaten alacaksanız ona göre alın. Ben kararlılığı yüksek ve % li bir ekrana sahip olduğu için tercih ettim. Bu fiyat bandında type c ile şarj çıkışı sağlamıyor çoğu powerbank sadece şarj ediliyor o porttan.

hızlı şarj 20w desteklemiyor mu zaten hocam size 22.5W yeterde artar bile fakat 10k mah düşük gelebilir onu iyi seçip alın.
evet mah’ı düşündürttü

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör
Hocam %60 verim çok düşük değil mi 6-7k verdiğine emin misin normal 10k liklara göre pahalı ürün çünkü

YouTubeda fiyatı çok daha düşük olan deximin verimi bile daha yüksek hocam bu ne 5k veriyor baseus ne kadar doğru bilmiyorum
https://amzn.eu/d/d4JL8hr bunu al hocam bence daha iyi watt değeri baseus'a göre düşük ama fiyatı da ona kıyasla düşük, ki maximum varsa yapistir 9 aya nerdeyse bedavaya denk gelir.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Sinan
22.5w 10k mah powerbank bence telefon için alınabilicek en uygunlardandır. 20k lıklar elde taşınmaz ağır ve büyük oluyorlar. Daha yüksek wattlar aşırı pahalı olur. Boseus markasını yıllardır kullanırım hiç yarı yolda bırakmadı.
Bu fiyata alınabilicek en iyi powerbank.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör
22.5w 10k mah powerbank bence telefon için alınabilicek en uygunlardandır. 20k lıklar elde taşınmaz ağır ve büyük oluyorlar. Daha yüksek wattlar aşırı pahalı olur. Boseus markasını yıllardır kullanırım hiç yarı yolda bırakmadı.
20k kaba olabilir belki taşınmaz ağır nasıl bir tabir 5 kg mı bu? hafif bayağı, abartmayın

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
hocam abarttığınız kadar ağır değil. Baseusun bu modelinin 20k lığı var elimde 450 gram , tabletimi ölçtüm 750 grammış. Çokta fark etmiyor yani bu zaten kimse cebinde powerbank taşımıyor. Cebinizde taşıyacaksanız magsafe powerbank bakmakta fayda var çünkü bu da cepte taşınmaz.

https://amzn.eu/d/d4JL8hr bunu al hocam bence daha iyi watt değeri baseus'a göre düşük ama fiyatı da ona kıyasla düşük, ki maximum varsa yapistir 9 aya nerdeyse bedavaya denk gelir.
Hocam çok eskide kaldı artık bu pb ya micro usb ile şarj alan cihaz mı kaldı. Hızlı şarj için böyle bir şey alsın bence alacaksa.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Sinan
Tek elde hem telefon hem powerbank taşınıcaksa 20k lıklar büyük kalıyor.
Kendi şarjın ortalama 1 gün gitse 10k lıkla 2 kez şarj etsen 3 gün gider. Ben kendim böyle kullanıyorum 2. Seferde tam dolduruyor. S20fe kullanıyorum.
3. Günün sonunda hala şarj edemiceksen 20k lık almak lazım.
20k lıkta var bende kampa giderken kullanıyorum ortalama 5 gün idare ediyor.
Kullanım tarzınıza göre alın eğer gün sonu yada ertesi gün şarj edebilirseniz 10k lık fazla fazla işinizi görür.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

İzledim bende onu çok düşük geldi hocam teşekkürler tabletim 7k civarı ikisini aynı anda taksam yarı şarj dolar herhalde 20k altı almiyayim ben en iyisi almışken

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Arkadaşlar merhaba. Bir şeyi merak ediyorum. Powerbank hiç kullanmadım. Telefonum 14 promax. Prizden şarj etmeyle aralarında fark var mı? Yani pil sağlığına büyük ölçüde zarar verir mi? Isınma gibi çok problem yaratır mı? Kısacası oyun oynayan fln bi insan değilim ama bazı zamanlarda ihtiyaç olabiliyor. Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Android hız şarj özelliği yok yalnızca iPhone var alacaktım ama anlamı yok

Top Bottom