Neler Yeni

10k iphone 12 mini alınır mı ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pasaport kayıtlı değildi ayrıca etik olmayan bazı özellikleri olduğundan uczudu ama isteyen bulur, satın alır ve kullanır türkiyede şuan sorunduz çalışıyor ben link vermek istemiyorum
pasaport kayıtlı değilse olay patlıyor.böyle bir şeyi önermenizin mantığı yok.dediğiniz şeyi ben de biliyorum ancak onunla uğraşmak gerekiyor.13 kullanacağıma 12 kullanırım uğraşmam.arada aman aman fark yok zaten.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
pasaport kayıtlı değilse olay patlıyor.böyle bir şeyi önermenizin mantığı yok.dediğiniz şeyi ben de biliyorum ancak onunla uğraşmak gerekiyor.13 kullanacağıma 12 kullanırım uğraşmam.arada aman aman fark yok zaten.
Fiziksel sim ile 4 ay kaydetmeden kullanılabiliyor, daha sonra E-Sim ile bi 4 ay daha kullanılıyor sonra zaten yılın bitmesine 4 ay kalıyor 4 ay da geçici kayıt yaptırtıyorsun ve yeni yıl başlıyor zaten. Yeni yılda bütün kullanım hakların sıfırlanıyor. Çok isteyen kullanır ben şahsen Apple TR’ye 7k fazladan vermek yerine bu şekilde uğraşmayı tercih ederim

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Bir telefona kullanmak için 9-10k para verilmez arkadaş. Vaktinde 7.5k verdiğimde ne zaman satacağımı planlıyordum. Ticaretini yapmayacaksanız boşuna telefona o kadar para verip elinizde eskitmeyin. O parayla ülkeyi gezersin.

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
Pasaport kayıtlı değildi ayrıca etik olmayan bazı özellikleri olduğundan ucuzudu ama isteyen bulur, satın alır ve kullanır türkiyede şuan sorunsuz çalışıyor ben link vermek istemiyorum
Pasaport kaydı olmuş 3 bin lira en aşağı fiyat da 12 k idi aynı fiyata geliyor adamin bütçesi 10 k 15 k değil

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiziksel sim ile 4 ay kaydetmeden kullanılabiliyor, daha sonra E-Sim ile bi 4 ay daha kullanılıyor sonra zaten yılın bitmesine 4 ay kalıyor 4 ay da geçici kayıt yaptırtıyorsun ve yeni yıl başlıyor zaten. Yeni yılda bütün kullanım hakların sıfırlanıyor. Çok isteyen kullanır ben şahsen Apple TR’ye 7k fazladan vermek yerine bu şekilde uğraşmayı tercih ederim
normal sim kartı aldın.sonra gittin e sim istiyorum dedin.sonra 4 ay geçici kayıt.sonra yılbaşında sim kart aldın.sonra yine e sime geçtin.büyük işsizlik.apple tr ye vermiyorsun ayrıca yüce devletimize ödüyorsun o farkı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,189
Üyeler
167,799
Son üye
Dragneel.99
Top Bottom