Ustam üniversitede iş görebilecek ve kafa dağıtmak istediğimde oyun oynayabileceğimHocam kriterlerini belirtirsen ona göre öneride bulunalım. Oyun veya iş yazılım gibi.
Bu kötü brom valla bu fiyat etmez yani![]()
Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU00VNTX Ryzen 7 5700U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU00VNTX Ryzen 7 5700U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU00VNTX Ryzen 7 5700U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Monitör derken laptop zaten monitörlü değil mi brom ahahaha orayı anlayamadım açıklar misinHuawei Matebook D15 2022 alabilirsin, şu anda fiyatı 12K, kupon ile 11400'e geliyor. Bilgisayarın yanında çanta, mouse, monitör veriyor hediye olarak.
CSGO, Valorant tarzı çok grafik gerektirmeyen işlemci bazlı oyunları rahatlıkla oynarsın. GTA 5 falan da oynarsın.
2.el laptop alınmaz valla ya2. el olursa öneriyim bir tane
Monitör derken laptop zaten monitörlü değil mi brom ahahaha orayı anlayamadım açıklar misin
Süpermiş vallaAlıntıyı görüntüle
Fotoğrafta gördüğün gibi, bilgisayarın yanında hediye monitör veriyor. Huawei MateView SE. 75Hz 23.8" 1ms 1920x1080 olması gerek. Bu arada standlı monitör. Pivot özelliği mevcut olması lazım.
Link atsana birde ne zamana kadar geçerli bu teklifAlıntıyı görüntüle
Fotoğrafta gördüğün gibi, bilgisayarın yanında hediye monitör veriyor. Huawei MateView SE. 75Hz 23.8" 1ms 1920x1080 olması gerek. Bu arada standlı monitör. Pivot özelliği mevcut olması lazım.
Elimde 5K var bir şekilde alabilsem direk alacağım da alamıyorum imkanın varsa kaçırmamanı öneririm.Süpermiş valla
Link atsana birde ne zamana kadar geçerli bu teklif
Var varElimde 5K var bir şekilde alabilsem direk alacağım da alamıyorum imkanın varsa kaçırmamanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar geçerli bilmiyorum ama elini çabuk tut. Geçen de 1500TL indirim vardı kuponla birlikte aynı modelde monitörsüz sadece çanta ve mouse hediyeli 9400'e geliyordu. O bitti bu kampanya geldi. Yarın bulamayabilirsin.![]()
HUAWEI Turkey
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.consumer.huawei.com
Bunu 16 gb ve ryzen 7 3700u ya Nasıl yukselticez 5500u baya kötü bi işlemci çünküElimde 5K var bir şekilde alabilsem direk alacağım da alamıyorum imkanın varsa kaçırmamanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar geçerli bilmiyorum ama elini çabuk tut. Geçen de 1500TL indirim vardı kuponla birlikte aynı modelde monitörsüz sadece çanta ve mouse hediyeli 9400'e geliyordu. O bitti bu kampanya geldi. Yarın bulamayabilirsin.![]()
HUAWEI Turkey
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.consumer.huawei.com
Yükseltme yapılmıyor malesef. Lehimli kasaya sahip.Bunu 16 gb ve ryzen 7 3700u ya Nasıl yukselticez 5500u baya kötü bi işlemci çünkü