Neler Yeni

10K PC Tavsiyesi veya 14 Mayısta Çıkacak Sistem

kırmızışarapp

80+ Silver
Bütçe
10000
Arkadaşlar 10k ya doğru düzgün sistem bulamadım. Bildiğiniz sistem var mı ? Birde sizce 14 mayısta çıkacak olan yeni sistemde ne olacak. Giriş ve Orta seviye yazdığı için 10k civarında 3050 veya 3060lı sistem diye düşünüyorum. Belki 3060 zor olabilir ama bilemiyorum. Bence hem orta segment direk o. Umarım satın alabilirim. Geçen ki sistem için kredi çektim ve kullanamadım : D

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Türker Türksoy
Instagram
trkr_trksy
Arkadaşlar 10k ya doğru düzgün sistem bulamadım. Bildiğiniz sistem var mı ? Birde sizce 14 mayısta çıkacak olan yeni sistemde ne olacak. Giriş ve Orta seviye yazdığı için 10k civarında 3050 veya 3060lı sistem diye düşünüyorum. Belki 3060 zor olabilir ama bilemiyorum. Bence hem orta segment direk o. Umarım satın alabilirim. Geçen ki sistem için kredi çektim ve kullanamadım : D
14 mayısı bekle şuan da piyasada fiyatını hak edecek bir pc bulamadım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,501
İsim
Oğuz Oğuz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
10000 bütçe sistem toplanması için hiç iyi bir bütçe değil. 6500xt anca toplarsın. ya da 1660S 5000 tl'ye bulursan ikinci el/0.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bakarız bir sistem ama benim aklımda bir düşünce var bende eğer şartları saglarsam forumdaki sisteme katılacağım çıkarsa hiçbir ek ücret almadan aynı parayla ihtiyacı olan birine vereceğim umarım gönlümüzdeki olur

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakarız bir sistem ama benim aklımda bir düşünce var bende eğer şartları saglarsam forumdaki sisteme katılacağım çıkarsa hiçbir ek ücret almadan aynı parayla ihtiyacı olan birine vereceğim umarım gönlümüzdeki olur
Silver ve üzerine özel olacak diyiyorlar. O yüzden pekte umutlu değilim. Umarım ihtiyacı olan çoğunluk alır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oturup ağlayayım ben en iyisi. Ya yakalayıp satın alamıyorum yada dolar yükseliyor, lhr falan kırıyorlar fiyat yükseliyor. Bir şey olmazsa olmuyor :')
Ağlama sabret bulunur bir sistem bende bakıyorum gruba atacağım bulduğum an

kırmızışarapp

80+ Silver

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Bir dahaki ay da yeni bir sistem çıkar mı 7 Mayıs'tani almamıştım bunu da yeni olduğum için alamıycam sanırım

kırmızışarapp

80+ Silver
Ağlama sabret bulunur bir sistem bende bakıyorum gruba atacağım bulduğum an
Umarım buluruz. Gerçekten şu eski bilgisayarımdan kurtulmam lazım. Zaten onunda ekranı bozuk tvye bağlıyorum. Yeni sistem alınca monitör de alırım diye almıyorum. Discord ve valorantı aynı anda açamıyorum aşırı drop giriyor. En kötüsü operayla discord aynı anda açıkken oluyor çok donuyor ve bazen yetkili olduğum twitch kanalında yanlış insanları banlıyorum falan baya sıkıntı gerçekten...

Top Bottom