Neler Yeni

10k Sınırlı bütçe laptop önerisi

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
Bütçe
10000
Merhaba
10k bütçe (kredi kartı) ile tablet alıcaktım dizi-film için ama bazı günlük işler için laptop daha mantıklı geldi ve satarkende kolay satarım bence ve tabletin kırılma ihtimali yüksek çünkü eve gelen çoluk çocuk oynamak isteyecek yok diyemem ama laptop öyle değil hp 255 g8 aklımda var ama başka önerilerede açığım oyun olarak cs-go birde belki dota 2 oynarım pek oyun oynamam bunları orta ayarda 50-60 fps verse yeter

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo v15 g4 laptop da 610 m ekran kartı ve ddr5 ram var acaba bu laptop nasıl

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Görkem
Merhaba
10k bütçe (kredi kartı) ile tablet alıcaktım dizi-film için ama bazı günlük işler için laptop daha mantıklı geldi ve satarkende kolay satarım bence ve tabletin kırılma ihtimali yüksek çünkü eve gelen çoluk çocuk oynamak isteyecek yok diyemem ama laptop öyle değil hp 255 g8 aklımda var ama başka önerilerede açığım oyun olarak cs-go birde belki dota 2 oynarım pek oyun oynamam bunları orta ayarda 50-60 fps verse yeter
laptop sürekli evde mi kalacak yoksa taşıma ihtimaliniz olacak mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo v15 g4 laptop da 610 m ekran kartı ve ddr5 ram var acaba bu laptop nasıl
ürünün linkini atabilir misiniz

Son düzenleme:

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka max 14 ama 12 k lık laptopla 14 lık arasında çok fark yoksa 12 k lığı alırım örneğin kredi kartaına taksitli alıcağım için sınırları zorladım ama. 11 k ya falan olsa beim için ödemesi daha kolay olur

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Görkem
Kanka max 14 ama 12 k lık laptopla 14 lık arasında çok fark yoksa 12 k lığı alırım örneğin kredi kartaına taksitli alıcağım için sınırları zorladım ama. 11 k ya falan olsa beim için ödemesi daha kolay olur
attığınız ürün tn panal
tn panel önermem aslında çok va panel de önermeyecem ips bakacam ama diğer özellikler olarak güzel bir va panel ürün yakalarsam önerebilirm
bir kaç model bakıyorum atacam buraaya

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Görkem
aslında bir kaç model buldum
bu ürünlerde elbetteki youn performansı beklememiz mantıklı değil ama basit oyunları da az çok oynayabilme adına fiyat çerçevesinde mantıklı seçimler yapmaya çalıştım

İ3 1235u
r5 5625u
r5 7530u lu modeller var

7530 da işlemcinin önbelleği diğerlerine göre çok daha fazla olduğu için mantıklı olabilir gibidüşünüyorum

ama kasım indirimlerinde 10-15k arası ürünlerden illaki indirime giren de olacaktır
kasım indirimleri neticesinde bir değerlendirme yapmak daha mantıklı olur gibi

sizde illaki bir kaç model bakmışsınızdır
baktığınız modellerde veya gözünüze yeni çarpan modellerde iyi bir fiyat yakalarsanız 1 2 gün içinde buraya atın
postunuzu aktif tutun
indirimlere göre değerlendirelim derim

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
Tamamdır teşekkürler

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
aslında bir kaç model buldum
bu ürünlerde elbetteki youn performansı beklememiz mantıklı değil ama basit oyunları da az çok oynayabilme adına fiyat çerçevesinde mantıklı seçimler yapmaya çalıştım

İ3 1235u
r5 5625u
r5 7530u lu modeller var

7530 da işlemcinin önbelleği diğerlerine göre çok daha fazla olduğu için mantıklı olabilir gibidüşünüyorum

ama kasım indirimlerinde 10-15k arası ürünlerden illaki indirime giren de olacaktır
kasım indirimleri neticesinde bir değerlendirme yapmak daha mantıklı olur gibi

sizde illaki bir kaç model bakmışsınızdır
baktığınız modellerde veya gözünüze yeni çarpan modellerde iyi bir fiyat yakalarsanız 1 2 gün içinde buraya atın
postunuzu aktif tutun
indirimlere göre değerlendirelim derim
https://app.hb.biz/yRXpGfUCzyen

10.500 fiyat nasıl reis tn panel ama fiyat cazip geldi bana birde bişi sorcam aynı labtopun 16 gb ramlisi ıps ekran diye geçiyo ama 3 k fiyat farkı var değermi acaba

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Görkem
https://app.hb.biz/yRXpGfUCzyen

10.500 fiyat nasıl reis tn panel ama fiyat cazip geldi bana birde bişi sorcam aynı labtopun 16 gb ramlisi ıps ekran diye geçiyo ama 3 k fiyat farkı var değermi acaba
ürün hepsiburada sitesindeki görseldeki gibi 14.5 klardan o fiyatlara inmemiş
fiyat uygun ama başka sitelerde de 1000 tl fazlaya satılıyormuş daha önce de zaten

biraz daha takip bence

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
https://app.hb.biz/DKteuD4ScWZG
16 gb ramli 13 k satıcıya sordum ekran ıps dedi

ürün hepsiburada sitesindeki görseldeki gibi 14.5 klardan o fiyatlara inmemiş
fiyat uygun ama başka sitelerde de 1000 tl fazlaya satılıyormuş daha önce de zaten

biraz daha takip bence
https://app.hb.biz/yJ6cAPKJLWG2
https://app.hb.biz/w1BhGYyJiKYK

Reis hangisi sence

Sepette artıyor fiyat yoksa 7,300 e alcaktım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,750