10K TELEFON ÖNERİSİi

KeremmK

80+
Reaksiyon skoru
3
kamera falan önemli değil daha çok günlük kullanım video arada bazen oyun gibi konularda işimi görücek bir telefon önerisine ihtiyacım var

teşekkür ederiyorum için birkaç tane daha öneri olursa aralarında özelliklerine göre kendime en uygun olanı eçmeye çalışacağım

Realme 11'le Galaxy A16 alternatif. Diğerlerine göre daha stabil arayüz var ve performans daha iyi.

kamera falan önemli değil daha çok günlük kullanım video arada bazen oyun gibi konularda işimi görücek bir telefon önerisine ihtiyacım var
yurt dışı güzel bir telefon yollim hocam sana o fiyatlara güzel telefonlar var kayıtlı hemde

mesela
note 13 pro 5g 8/256
infinix note 40 pro 12/256
bunlar gayet güzel telefonlar
11 13 arasına çıkarsan
note 14pro
poco x6 pro

bende yd kullanıyorum trdeki fiyatlara göre oldukça iyi telefonlar geliyor ve özellikleri de gayet güzel yaklaşık 6 7 senedir kullanıyorum

Son düzenleme:
düşüncen için teşekkür ediyorum hollanda da ikamet eden akrabalarım var ama onlara bile imei kayıt gibi sorunları çok bilmediğim ve araştırmadığım için yazmadım yurtiçi almayı düşünüyorum hem daha hızlı gelir herhalde

teşekkür ederiyorum için birkaç tane daha öneri olursa aralarında özelliklerine göre kendime en uygun olanı eçmeye çalışacağım
10 bine pek öneri olmaz, A16

Geri