maalesef çıkamıyor bütçe 12k tl ye12k yaparsanız bütçeyi full 2. el 3060 sistem çıkabilir
maalesef çıkamıyor bütçe 12k TL ye
dostum 2. el almak istemiyorum geçenlerde vatan bilgisayar 9.5k tl ye 0 sistem satıyodu stok bitmiş2060 12gb full sistem dizersin 2. el
Pc hocasının rtx 2060 sistemi al satta düşmüşşe alabilirsinEğer beğenirsem 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum...
saa 5 de donanım arşivinin sistemini bekle üyük ihtimal 8500 tl yada düz 8 bin olur bekle 2 saat öyle karar verEğer beğenirsem 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum...
Sıfırını bulmak için beklemen lazım, stok yakalayabilirsen alırsın. Yoksa ikinci ele yönelmen gerekiyorEğer beğenirsem 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum...
Eğer beğenirsem 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum...
11k tl bu sisteme veren enayidir.Adamla pazarlık falan yaparsan biraz daha düşerKASA SIFIRDIR /HAZIR SİSTEM /RTX 2060 / 12 NESİL İŞLEMCİ/16RAM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1060486690
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sistem sıfır bu sistemi sıfırını 11 k topla enayi benim11k TL bu sisteme veren enayidir.