10k ya 2k monitör önerisi

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
Bütçe
10000
Selamlar 10k ya 2k monitör almayı düşünüyorum ben kendime göre bir monitör buldum ama sizden de öneri almak istedim https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ3J...33&creativeASIN=B0CZ3JJFW6&linkCode=asn&psc=1 benim düşündüğüm monitör bu çünkü bu fiyata 240hz ve ips başka 2k monitör bulamadım internetteki yorumlarındanda ghosting veya ölü pikselle karşılaşan görmedim sizce iyi bir modelmi?

240hz çok mühim değilse şu ürünü öneririm.

240hz çok mühim değilse şu ürünü öneririm.
Açıkçası fortnite, overwatch ve marvel rivals gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum hz değeri yüksek olması benim için iyi olur bu ürünü alırsam pişman olurmuyum ki?

Açıkçası fortnite, overwatch ve marvel rivals gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum hz değeri yüksek olması benim için iyi olur bu ürünü alırsam pişman olurmuyum ki?
Önerdiğim kişilerden olumsuz bir yorum almadım. Genel olarak beğeniliyor. Pişman edeceğini zannetmiyorum.

Önerdiğim kişilerden olumsuz bir yorum almadım. Genel olarak beğeniliyor. Pişman edeceğini zannetmiyorum.
Pardon yanliş anlaşılma olmuş kendi attığım monitörde sıkıntı yaşarmıyım onu sordum

Pardon yanliş anlaşılma olmuş kendi attığım monitörde sıkıntı yaşarmıyım onu sordum
Sıkıntı yaşamazsın. Değerlerini ben pek beğenmedim ama sen 240hz çok istiyorsan tercih edebilirsin.

Sıkıntı yaşamazsın. Değerlerini ben pek beğenmedim ama sen 240hz çok istiyorsan tercih edebilirsin.
Renk değerlerini diyorsan zaten yıllardır va panel kullanıyorum beni pek etkileyeceğini düşünmüyorum

Merhaba hocam XG27ACS bu fiyatlar arasında en iyisi 2 K Ve 180 hz ve rog serisi olması gayet güzel

Geri