bütçe maksimum kaça kadar çıkarYukaridada dediğim gibi 10k ya full islemci odakli telefon arıyorum islemci odakli işlerim olucak (edit,oyun vs) tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Samsung M34.Yukaridada dediğim gibi 10k ya full islemci odakli telefon arıyorum islemci odakli işlerim olucak (edit,oyun vs) tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
2 sı arasından hangısını onerırsın ıslemcılerı aynımıs zaten dıger ozellıklerı degerlendırınce hangısı daha ıyı sana goreSamsung Galaxy M52 128 GB Mavi | EASYCEP
Yenilenmiş Samsung ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Mavi Çok İyi Galaxy M52 128 GB modellerini 12 taksitle almak için.easycep.com
9800e 6 taksit peşin m52 alabilirsin sd 778g 120hz
Samsung Galaxy A52S 128 GB Siyah | EASYCEP
Yenilenmiş Samsung ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Siyah Çok İyi Galaxy A52S 128 GB modellerini 12 taksitle almak için.easycep.com
778g a52s 9100tl
Yd al2 sı arasından hangısını onerırsın ıslemcılerı aynımıs zaten dıger ozellıklerı degerlendırınce hangısı daha ıyı sana gore
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve taksitli almicam peşin alıcam
kamera olarak a52s daha iyi a52 de oıs farkı var ekranı 6.5 4500mah m52 oıs yok 6.7 5000 mah ben m52 almıştım2 sı arasından hangısını onerırsın ıslemcılerı aynımıs zaten dıger ozellıklerı degerlendırınce hangısı daha ıyı sana gore
Yenilenmiş alıcaksan bu iki cihazdanda daha iyi olan Samsung S20 FE'i al bence. https://easycep.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-mavi-cep-telefonu-39422 sı arasından hangısını onerırsın ıslemcılerı aynımıs zaten dıger ozellıklerı degerlendırınce hangısı daha ıyı sana gore