Doğru düzgün kaliteli bir sistem bulunmuyor. Yüksek performanslı RTX 3050 bir sistem bütçeniz dahilinde belki çıkabilir. İsteseniz bekleyebilirsiniz veya çok istiyorsanız paylaştığım sistemi inceleyebilirsiniz. Paylaştığım sistemin PSU modeli bana pek güvenilir gelmiyor. PSU değiştirmeniz iyi olur. Karar sizindir.11.000TL hazir sistem önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler.
V4.5 gelicek. Bekle biraz daha.11.000TL hazir sistem önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler.
ne demek inşallah istediğin sistemi alabilirsin.@f0ze teşekkür ederim,@Zqof @Perfectshot06 eğer bu arkadaşların dediği sistem çıktığında bütçemi aşarsa senin dediğin sisteme tekrar bakacağım.En iyisi o zaman Cumartesiyi beklemek umarım stok sıkıntısı olmaz.Sizede teşekkür ederim @Zqof @Perfectshot06
Alınır ama 6500xt sistem de alabilrisiniz.@f0ze @Zqof @Perfectshot06 arkadaşlar v 4.5 Apu gibi duruyor açıklamalara göre.Sizce bu fiyata şu sistem alınır mı (3050'lerde stok yok.) daha iyi öneriniz var mı ? Şimdiden teşekkürler.
SAFA KARACA-SF4 / INTEL i3-10105F / ASUS TUF GAMING GeForce GTX 1660 Ti EVO OC 6GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SAFA KARACA-SF4 sistemimiz Intel’in fiyat/performans canavarı İntel Core i3-10105F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Evet miningciler alıyordu onu.@Perfectshot06 ilerde satar yükseltirim belki ekran kartını öyle düşünürsek 1660ti daha mantıklıdır değil mi ?