❌İndirim Bitti! 11.763 TL | TP-Link Deco PX50 3-PACK Powerline - WiFi 6

Valla ben çok araştırmıştım hem maliyet derken evin 2 ucuna 20mt kablo çektim cat7 ile 2x BE230 Wifi7 aldım Kablo ile baglayıp mesh ağı kurdum üstüne 1. Routeri modem olarak ayarladım Mobil dahil evin her yerinde 900mb görüyorum hız olarak stabil çok iyi usb port üzerinden film harddiskimi ağ üzerinden paylaştım tv, pc, tel izleyebiliyorum toplam maliyet 4500e geldi

1 saat önce kargo geldi. Sistemi kurdum. Testlerini yapıyorum. Suan icin Deco P9'dan bir tık iyi. Ağ içinden boşta ping atıyorum. PX50 1-3 ms arası ilerliyor. Çok nadir 9 ms görüyorum. P9 'da 3 - 7 ms arası dolaşıyor. Arada 15 ms çıkıyor. 2 cihazda hissedilecek bir seviyede değil ama biraz daha sistemi zorlamaya çalışcam.

Son Güncelleme : Sistem güzel çalışıyor. Ama eski sistemin üstüne çok fazla bir katkısı olmadı. Yük altındaki testte modem yetersiz kaldı. Kablonetin modemi, altyapısının verimsizliği, yapılan testi anlamsız kıldı. Fiber altyapı geldiğinde ve operatör değiştirdiğimde böyle bir sisteme tekrar bakıcam.

Son düzenleme:
Bu fiyata çıkmışken biraz daha ekleyip wifi7 olanlar var. Aynı fiyata BE25 var.
2. El modlanmış 2 tane router veya 2 tane iyisinden xiaomi alsan çin romlu bu 3'lü sistemden daha iyi performans bile verir.
Bu modelde sanırım powerline yok. 3lu paketi yakın fiyat.

Geri