Neler Yeni

11. Sınıf Fizik yapamıyorum

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, 11. Sınıfım şimdiye kadarki fizik konularını hiç bilmiyorum. 3-4 konuyu YouTube'den dinledim, videodaki soruları çözebiliyorum ancak kendi kaynağımdaki soruların hiçbirini çözemiyorum ve 1-2 gün sonra formülleri falan hep unutuyorum.Ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyim?

batın000

80+
Fizik temeli 9 ve 10. sınıftır. 9 ve 10. sınıf konularını bilmeden zorlanmanız çok doğal. Bu arada çözdüğünüz kaynak nedir? Çoğu kaynak eski soru tipleri üzerinden ilerliyor. Artık yeni nesilde çok işlem gerektirmeyen, yoruma dayalı sorular soruluyor.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fizik temeli 9 ve 10. sınıftır. 9 ve 10. sınıf konularını bilmeden zorlanmanız çok doğal. Bu arada çözdüğünüz kaynak nedir? Çoğu kaynak eski soru tipleri üzerinden ilerliyor. Artık yeni nesilde çok işlem gerektirmeyen, yoruma dayalı sorular soruluyor.
Kaynak olarak Dakika ve Bilgi Sarmal var ikisini de çözemiyorum. 3 senedir aynı hocayla devam ediyoruz ve dersler çok sıkıcı geçtiği için dinleyesim gelmiyor. Formül unutma konusunda ne dersiniz?

batın000

80+
Kaynak olarak Dakika ve Bilgi Sarmal var ikisini de çözemiyorum. 3 senedir aynı hocayla devam ediyoruz ve dersler çok sıkıcı geçtiği için dinleyesim gelmiyor. Formül unutma konusunda ne dersiniz?
Youtube'da Altuğ Güneş vardı, çok güzel anlatıyordu. Ondan dinleyin isterseniz belki size hitap eder. Formül unutma konusu hemen hemen herkeste aynı. Kimse adam akıllı fizik formüllerini aklında tutamıyor ki. Temel bir kaç formül var sadece f=m.a, d=m/v gibi bunları ezbere bilseniz yetiyor çoğu zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,542
Üyeler
167,512
Son üye
Goknrvn
Top Bottom