11. Sınıf Özet Kitap Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,908
Soru çözerken vs yanımda taşıyabileceğim küçük, konuların özeti veya kabaca ne olduklarını, denklemlerini veren bir kitap istiyorum. Tonguç Akıl Notları gibi ama satışta yokmuş o.

@Rulep
@James Gg
@BixiBlake

kanka bi tane vardı da adını unuttum işlerden almıştım mayıs ayında bayağı minnak bişiydi ayt fizik defteri
arkadaşa sordum dönerse yazarım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tüm dersler istiyorum. Pek ayrıntılı olması önemli değil
he sadece formüller olsun durumları etkileyen faktörler olsun diyosun bulursan bana da link at .d yoksa kendim not alacam
her pazartesi deneme günü olacağı için o günü tekrar günü yaptım kendime not defteri alacam hep kendim yazdığım için daha akılda kalıcı olacak

• Beğen
he sadece formüller olsun durumları etkileyen faktörler olsun diyosun bulursan bana da link at .d yoksa kendim not alacam
her pazartesi deneme günü olacağı için o günü tekrar günü yaptım kendime not defteri alacam hep kendim yazdığım için daha akılda kalıcı olacak
Bencede en doğrusu o nasıl anlıyorsan küçük bir deftere öyle yaz

• Beğen
Bencede en doğrusu o nasıl anlıyorsan küçük bir deftere öyle yaz
Kendi yazımı ben bile zor okuduğum için hem okumak zor hem de güzel görünmüyor.

Soru çözerken vs yanımda taşıyabileceğim küçük, konuların özeti veya kabaca ne olduklarını, denklemlerini veren bir kitap istiyorum. Tonguç Akıl Notları gibi ama satışta yokmuş o.

@Rulep
@James Gg
@BixiBlake
Yeni gördüm ama sayfada etiket gelmemiş hocam kusura bakma
Post automatically merged:

Özet olarak apotemi tyt sosyali biliyorum özet değil ama apotemi sistemler aldım ben çok sağlam kitap diyorlardı

Kr akademinin tyt poster notlarıda baya güzeldi 11 olarak bilmiyorum ama bence gerek yok özete felan
Post automatically merged:

Aytside vardı Kr akademinin ama biraz tuzlu

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,097
Üyeler
190,861
Son üye