11.sınıf uygulama sınavı.Yardım / İNGİLİZCE

bwNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,528
Selamlar ingilizcesi iyi olan birisi bana yardım edebilirmi. Yazma bölmü var sınavımda ve konuya göre yazılacak. Ezberlememe lazım ama yapamıyorum yani cümleleri kuramıyorum.
Konu: what are you plans (after school / for the weekend / for summer holider) bu üçünden biri.
Kural en az 10 cümle .Going to kullanılacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DOGANALPASLAN @NakreS14 sizler biliyorsunuzdur belki

Son düzenleme:
10 sayfa çeviri için 40 dolar civarı para alıyor insanlar hocam ne istiyorsunuz anlamadım? Ezberleme derken neyi ezberleyeceksiniz?
Çeviri değil. 1 kerelik ücret alma ya :D .

Konuyla ilgili 10 cümle yazacaz işte sınavda cümleler birbiriyle bağlantılı olacak mesela bu hafta sonu televizyon izlicem sonra bilgisayar oynıcam vb.

Selamlar ingilizcesi iyi olan birisi bana yardım edebilirmi. Yazma bölmü var sınavımda ve konuya göre yazılacak. Ezberlememe lazım ama yapamıyorum yani cümleleri kuramıyorum.
Konu: what are you plans (after school / for the weekend / for summer holider) bu üçünden biri.
Kural en az 10 sayfa.Going to kullanılacak.

Hocam burada 10 sayfa diyorsunuz diğer yerde 10 cümle. Bir karar mı verseniz?

:( öğrencide para ne gezsin. Yarın sınavım var

Paragraf gibi olacak yani ayrı ayrı cümle değil.
Babacan birleştirmesini de sen yap be o kadar da değil.

Kural en az 10 cümle .Going to kullanılacak.

Önerim for the weekend konusunu seçip sinemaya gitmek ile alakalı planlarını yazabilirsin. Ezber ile olucak iş değil coğrafya tarih değil bunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Önerim for the weekend konusunu seçip sinemaya gitmek ile alakalı planlarını yazabilirsin. Ezber ile olucak iş değil coğrafya tarih değil bunlar
Peki ben yapmaya çalışsam doğrulugunu bakar mısınız?

Üniversitede böyle metin tarzı şeyleri başkalarından almak resmi suç okuldan bile atılabilirsin şuan ciddi değil tabi

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: bwNN
These are my summer plans.ı am going to rest.Then ı am goint to play computer games.I am going to study universty(TYT) exam at home.Because university exam is coming.by the way ı am going to gym.ı am going to repeat
the eleventh grade topics at home . then ı am going to holiday in Antalya.ı am going to go my brother in adana.Then ı am going to private lesson for university exam.finally ı am going to go school.
Üniversitede böyle metin tarzı şeyleri başkalarından almak resmi suç okuldan bile atılabilirsin şuan ciddi değil tabi
Babacan birleştirmesini de sen yap be o kadar da değil.
10 sayfa çeviri için 40 dolar civarı para alıyor insanlar hocam ne istiyorsunuz anlamadım? Ezberleme derken neyi ezberleyeceksiniz?
Biliyorum çok şey istedim bu paragrafta yanlışlarım varmı? kendi ingilizcemle yapmaya çalıştım.

Neyse boşverin yanlışsada yapacak bir şey yok. Konu kilit. Herkese teşekkür ederim.