Okula başladığın zaman seçiceksin. Normalde 10. sınıfta seçiyorsun ama pandemi dolayısıyla ertelemişler herhalde.ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
seçenler var benim haberim yoktuOkula başladığın zaman seçiceksin. Normalde 10. sınıfta seçiyorsun ama pandemi dolayısıyla ertelemişler herhalde.
Neden takip etmedin grupları ?seçenler var benim haberim yoktu
Sorumsuzluk ile ne alakası var?? Belliki okulu haberdar etmemiş bu sorunun suçu öğrencimi oluyor?Okul ile konuşun bir belge vereceklerdir. EA veya MF seçersiniz. Bu kadar sorumsuz olmayın üstelik.
Dostum muhtemelen bu yıl da okulu açıp kapatacaklar, Sana tavsiyem Sayısal seçmen. okula bu durumu bildirerek seçebilirsin.ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
Mesajda seçenler vardı diyor.Sorumsuzluk ile ne alakası var?? Belliki okulu haberdar etmemiş bu sorunun suçu öğrencimi oluyor?
sorumsuzlukla alakalı değil herkes whatsapta okadar hızlı yazarsa 5 dk de 300 mesj olursa nasıl göre bilirimOkul ile konuşun bir belge vereceklerdir. EA veya MF seçersiniz. Bu kadar sorumsuz olmayın üstelik.
arkadaşlarım söylemişti ne bölüm seçtin diyeMesajda seçenler vardı diyor.
Ben hâlâ seçmedim. Ne okul haber verdi ne de hocalar gruptan yazdı. Fakat ben Anadolu meslek okuyorum. Yine de 11.sinifta mi seçmem lazım ?ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
seçenler var benim haberim yoktu