Neler Yeni

11. sınıfa geçtim ama alan seçmedim

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba

EmreTRk

80+ Bronze
ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
Okula başladığın zaman seçiceksin. Normalde 10. sınıfta seçiyorsun ama pandemi dolayısıyla ertelemişler herhalde.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmreTRk

80+ Bronze
Okul ile konuşun bir belge vereceklerdir. EA veya MF seçersiniz. Bu kadar sorumsuz olmayın üstelik.
Sorumsuzluk ile ne alakası var?? Belliki okulu haberdar etmemiş bu sorunun suçu öğrencimi oluyor?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dostum muhtemelen bu yıl da okulu açıp kapatacaklar, Sana tavsiyem Sayısal seçmen. okula bu durumu bildirerek seçebilirsin.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okul ile konuşun bir belge vereceklerdir. EA veya MF seçersiniz. Bu kadar sorumsuz olmayın üstelik.
sorumsuzlukla alakalı değil herkes whatsapta okadar hızlı yazarsa 5 dk de 300 mesj olursa nasıl göre bilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajda seçenler vardı diyor. 🙂
arkadaşlarım söylemişti ne bölüm seçtin diye

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben hâlâ seçmedim. Ne okul haber verdi ne de hocalar gruptan yazdı. Fakat ben Anadolu meslek okuyorum. Yine de 11.sinifta mi seçmem lazım ?

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
bize online anket yapmışlardı ordan seçtik geçende hoca yazmıştı alanını değiştirmek isteyenler bana özelden yazsın diye

umutakii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut parlak
bende secmedim. bilgide vermediler meslekten anadoluya gecmistim 10. sinifta suan 11 im. hocaya sordugumda okula gidince ogrenirsin diyor :D klasik egoist tavirlar.

Top Bottom