Neler Yeni

11. sınıfa geçtim ama alan seçmedim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Ben hâlâ seçmedim. Ne okul haber verdi ne de hocalar gruptan yazdı. Fakat ben Anadolu meslek okuyorum. Yine de 11.sinifta mi seçmem lazım ?
dostum
ben geçen yaz sonu okula yalvarmayla zor seçebildim biraz geç kalmama rağmen
sende seçersin ama biraz kızabilirler
bu arada konu sahibi biraz sorumsuz davranmış gerçekten

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Sen seçmediğinden dolayı muhtemelen okul kendisi seni alana koyacak.Zamanın da takip etseydin alan seçerdin.

KeepHyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ömer Alp Yurdakul
ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
Nasıl haberin yoktu, okuldan mı soyutladın kendini veline de mi mesaj yazmadılar?
10.Sınıfta seçtiğin bölümün derslerini görüyorsun o yüzden geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
ben şuan 11. sınıfa geçtim ama hiç alan seçmedim sayısal sözel yada eşit ağırlık bunu nasıl seçebilirim acaba
Bize birkaç ay önce velimiz ile birlikte okula çağırıp seçtirmişlerdi. Sınıfınızın veya okulunuzun whatsapp grubu varsa oradan haber vermiş olmaları lazım.

EmreTRk

80+ Bronze
Millet seçmiş senin haberin yok yani sorumsuz sen oluyorsun
Kardeşim aynı şeyler lise zamanımda bana da yapıldı. Müdürün görevlendirdiği birisi grup kurar her şey o gruptan dönerdi. Sen o kişiyle muhabbetin yok ise gruba bile alınmazdın. Anca arkadaşlarından duyarsan giriyordun. Siz yaşamadınız diye kimse yaşamayacak diye bir şey yok.

Ve de kimseye sorumsuz diyemezsiniz bu sizi ilgilendirmez. Karşınızda çocuk yok, düzgün konuşun.

Top Bottom