aaaaa bılıyor musun aynı sorun ben de var mesela hoca şöyle bir şey attı strese girdimÇalışsam gönül razı değil çalışmasam da razı değil çalışıp kazananları dinleyince de strese giriyorum nasıl tuhaf bir öğrencilik hayatım var anlamadım gitti
ağlamak ıstıyorum ben de oyleyım10. sınıfa geçtim. Lise ortamı hakkında zerre fikrim yok. Dün sorumluluk sınavına girdim. Kendimi zorlayıp ders çalıştım zar zor birşeyler anlayabildim. Durumlarımız çok vahim
Dostum ben de 11.sınıfa geçtim. Eksiklerim maalesef çok. Bu eksikleri kapamak için 9-10-11-12'nin içinde bulunduğu dersaneye gidiyorum. Gerçekten çok faydalı. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle dersaneye git derim.11. sınıfa geçtim ama hiçbir şey bilmiyorum. Nereden çalışmaya başlayacağım, nasıl çalışmam gerekiyor bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
kocaeli ' De dershane yok eşit ağırlık içinDostum ben de 11.sınıfa geçtim. Eksiklerim maalesef çok. Bu eksikleri kapamak için 9-10-11-12'nin içinde bulunduğu dersaneye gidiyorum. Gerçekten çok faydalı. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle dersaneye git derim.
Dostum dershaneler Eşit ağırlık, Sayısal, Dil vb. için ayrışmıyor sanırsam. Tabii ki bir süre sonra sınıflar ayrılacak ancak senin 11.sınıfı iyi öğrenmen için 9 ve 10.sınıfın temeli iyi olmalı. Zaten bize ilk dönem TYT, 2.dönem AYT verecekler. Zaten sürekli denemeler oluyor. Rehber hocan sürekli takibini yapıyor vb. Yani seni ders çalışmaya teşvik eden birileri de var. En önemlisi de bu.kocaeli ' De dershane yok eşit ağırlık için
Kanka sen direk tyt çalışmaya basla bence11. sınıfa geçtim ama hiçbir şey bilmiyorum. Nereden çalışmaya başlayacağım, nasıl çalışmam gerekiyor bilmiyorum. Ne yapmalıyım?