11. Sınıfa Geçtim Ama Hiçbir Şey Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

ben 8 hiçbir şey bilmiyorum

Bol bol paragraf çöz dostum. Şuanlık tek yapacağın şey bu. 11. sınıfın yaz tatilinde TYT'ye başlar ve devam edersin. Youtube kanalımda video var, ücretsiz PDF şeklinde kitaplar indirebilir ve okuyabilirsin. Okuduğunu anlama ve yorumlama yeteneğin geliştiği sürece başarılı olursun. Bol çalışmalar.
~YKS 2022

Çalışsam gönül razı değil çalışmasam da razı değil çalışıp kazananları dinleyince de strese giriyorum nasıl tuhaf bir öğrencilik hayatım var anlamadım gitti

Çalışsam gönül razı değil çalışmasam da razı değil çalışıp kazananları dinleyince de strese giriyorum nasıl tuhaf bir öğrencilik hayatım var anlamadım gitti
aaaaa bılıyor musun aynı sorun ben de var mesela hoca şöyle bir şey attı strese girdim :D
1630677568574.png

10. sınıfa geçtim. Lise ortamı hakkında zerre fikrim yok. Dün sorumluluk sınavına girdim. Kendimi zorlayıp ders çalıştım zar zor birşeyler anlayabildim. Durumlarımız çok vahim :(

10. sınıfa geçtim. Lise ortamı hakkında zerre fikrim yok. Dün sorumluluk sınavına girdim. Kendimi zorlayıp ders çalıştım zar zor birşeyler anlayabildim. Durumlarımız çok vahim :(
ağlamak ıstıyorum ben de oyleyım

Ben de bir şekilde 10. sınıfa geçtim ama online eğitimde yaşadığım sorunlar vb. yüzünden 9. sınıfın %95'ini bilmiyorum. Özellikle sayısal dersler çok zorluyor. Sınav seneme yaklaştıkça öğrenmem gereken konular da artıyor. Ancak maalesef temeli oturmadığı için bu konuları anlamak bir hayli zor. Ben kararımı verdim, İngilizce'm şu an yeterli seviyede. Lise sonrası artık burada garsonluğa falan başlayıp gerekli miktarda parayı toplayıp Amerika'ya gideceğim. Orada en kötü asgari ücret ile mis gibi yaşar sonrasında biraz kendimi geliştiririm. En azından planım o yönde.

11. sınıfa geçtim ama hiçbir şey bilmiyorum. Nereden çalışmaya başlayacağım, nasıl çalışmam gerekiyor bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Dostum ben de 11.sınıfa geçtim. Eksiklerim maalesef çok. Bu eksikleri kapamak için 9-10-11-12'nin içinde bulunduğu dersaneye gidiyorum. Gerçekten çok faydalı. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle dersaneye git derim.

Dostum ben de 11.sınıfa geçtim. Eksiklerim maalesef çok. Bu eksikleri kapamak için 9-10-11-12'nin içinde bulunduğu dersaneye gidiyorum. Gerçekten çok faydalı. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle dersaneye git derim.
kocaeli ' De dershane yok eşit ağırlık için 😭
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıl bır ulke ya eğitim ticarete dönüşmüş

kocaeli ' De dershane yok eşit ağırlık için 😭
Dostum dershaneler Eşit ağırlık, Sayısal, Dil vb. için ayrışmıyor sanırsam. Tabii ki bir süre sonra sınıflar ayrılacak ancak senin 11.sınıfı iyi öğrenmen için 9 ve 10.sınıfın temeli iyi olmalı. Zaten bize ilk dönem TYT, 2.dönem AYT verecekler. Zaten sürekli denemeler oluyor. Rehber hocan sürekli takibini yapıyor vb. Yani seni ders çalışmaya teşvik eden birileri de var. En önemlisi de bu.
Bir de Kocaeli de illa ki vardır ya dershane. Ben küçük bir ilde yaşıyorum. Bir sürü var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,658
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri