11. Sınıfa Geçtim Ama Hiçbir Şey Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

11. sınıfa geçtim ama hiçbir şey bilmiyorum. Nereden çalışmaya başlayacağım, nasıl çalışmam gerekiyor bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
11 i 11 de tamamlamamız gerekiyor. Hocalarımın dediğine göre en uzun ve en zor 11 miş. 11 in fizik konusu dağılımı 9,10,12 den daha fazlaymış ve zormuş. 11'i 11 de tamamlarsak 12 de o kadar sıkıntı çekmeyiz. Sayısal seçtim. Anadolu Lisesi'ne gidiyorum. Ek olarak dershaneye yazıldım hocalar saolsun, Haziranın başında 2 haftalık ve 15 Ağustos'tan 4 Eylül'e kadar 3 haftalık bir hızlandırma yaptılar, 10.sınıfla ilgili bir soru soruyorlar kimse yanıt veremeyince hocalar konunun kökünden anlatmaya başlıyor.

Bunu şimdi fark ettiysen üzülme. Daha sınava 3 yıl var.

Agalar 10. sınıfta bende sizin gibiydim ama azim ettim Youtubeden bir sürü kanal var rehberliktir derstir her şey var gidin oraya bakın buraya yazacak olsak kitap olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sen direk tyt çalışmaya basla bence
11de TYT çalışırsa 11 ne olacak TYTyi yazın halledecek

Bende 10. sınıfa geçtim hiç bir şey bilmiyorum, amerikaya gidip bulaşıkçımı olsak
Aga bende öyleyim ne yapicam ya.
Sistemi de yeni topladım sürekli oyun oynamak istiyorum. LGS de çok çalıştım fen lisesine geldim de çok pişmanım aşırı zor senle gitmek beraber Amerika orada olmak burgerking

Aga bende öyleyim ne yapicam ya.
Sistemi de yeni topladım sürekli oyun oynamak istiyorum. LGS de çok çalıştım fen lisesine geldim de çok pişmanım aşırı zor senle gitmek beraber Amerika orada olmak burgerking
o.O2

Son düzenleme:
Ben de 11im. Yüz yüze derslerde başarılıyım işte bu yüzden 9 10. Sınıf bilgim yok bu sene evde 11. Sınıfı sıkıca halledip yazın tytyi bitirip 12 içinde de aytyi bitiririm inşallah. İlk sene kazanamazsak da seneye artık hayırlısı

11. sınıfa geçtim ama hiçbir şey bilmiyorum. Nereden çalışmaya başlayacağım, nasıl çalışmam gerekiyor bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
aynı durumdayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 10. sınıfa geçtim hiç bir şey bilmiyorum, amerikaya gidip bulaşıkçımı olsak
amerikaya gitmek bile zor

Bi önce ki sınıfında ki konuların hızlıca üstünden geç, ben öyle yaptım her ne kadar sıkıcı olduğu için verimli çalışamasam da işimi görecek.

11.sinifım hiçbir şey bilmiyorum.
Keşke norveçte ot olsaydim.

10. Sınıfa geçtim ama 9. Sınıf 0 bilgi

Geri