11. Sınıfa Geçtim Ama Hiçbir Şey Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

Beyler sistem leş gibi
Ben pandemi bitince de sistemin düzeleceğini sanmıyorum

YouTube'den kaynak olarak Benim Hocam yayınlarını önerebilirim. Oradan çalışmaya başlayabilirsin.

çok çalışman gerek ama bu dönemi atlatabilirsin

Bir çok kişiye tavsiye ediyorum;
Hızlı okuma Teknikleri. Biraz da paragraf çözmeyi biliyorsan, Türkçe de 30 net yapman çok da zor değil.

11. Sınıfa ağırlıklı tyt ile beraber çalış. Ne kadar erken başlarsan o kadar fazla rakip elersin. Çünkü daha fazla kaynak çözücek daha fazla soru tipi görüceksin. Umutsuz olma. Yavaş ama istikrarlı 💪

Kardeşim imkanın varsa raunt veya doping gibi bir şey almanı öneririm. Hem hangi konuda eksiğin var görürsün hem çalışma düzenini oturursun. Birde artık ertelemeyi bırak bir yerden başladın mı gerisi gelir. Eğer 28 yaşında hâla annenin yanına kalmak istemiyorsan güzel bir 2 sene geçir.

dai mezun oldum bende ders ile alakalı pek bir şey bilmiyorum en son 2 sınıf birleşip öğretmenlerle beraber derste türk kahvesi yapıp içiyorduk :) dai yabancı dilini geliştir git çalış biryerde para biriktir 3 4 sene git yurt dışına oku okulunu ben öyle yapıyorum

Öğretmenlerinin anlattığı konuları tekrar et, illahaki defterin veya kitabın vardır onları oku. Zaten bu pandemi sürecinde kimse bir şey bilmiyor, meb konuları kolaylaştıracaktır.

images (29).jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,966
Üyeler
183,499
Son üye
Radiomi
Geri