Sağ olun hocam sabah fiyatlarına vs. bakacağım.tyt/ayt 345ler iyidir(orta). ayt kimya orbital aydın apotemi. ayt fizik bilgisarmal 3d aydın/endemik. ayt biyoloji dr.biyo biyotik 3d. kolaydan zora yazdım hepsini. ayt mat orijinalden şaşma fasikül soru bankası. çok zor istiyosan apotemi, çok kolay istiyosan acil/bilgi sarmal. kesinlikle eyüp b.
tercihler çok gurme olmuş gerçekten ben de birebir bu şekilde önerirdimtyt/ayt 345ler iyidir(orta). ayt kimya orbital aydın apotemi. ayt fizik bilgisarmal 3d aydın/endemik. ayt biyoloji dr.biyo biyotik 3d. kolaydan zora yazdım hepsini. ayt mat orijinalden şaşma fasikül soru bankası. çok zor istiyosan apotemi, çok kolay istiyosan acil/bilgi sarmal. kesinlikle eyüp b.
Çalışma 12 de çalışırsınTyt için kaynak ve 11 sayısal için kaynak önerebilir misiniz ? geo için de sizce eyüp b mi bıyıklı mı daha iyi olur ?
Tyt Türkçe - Paragraf -Tyt için kaynak ve 11 sayısal için kaynak önerebilir misiniz ? geo için de sizce eyüp b mi bıyıklı mı daha iyi olur ?
Size de ederim hocam yarın hepsine bakacağım.Tyt Türkçe - Paragraf -
Bilgi Sarmal, 3D, 345 (Ales soruları (en sona çözülebilir) )
Fizik - Bilgi sarmal, zor isteniyorsa yine 345 olabilir.
Tyt Biyoloji Dr.Biyoloji hocamızın kitabı, apotemi, 345 yayınları
Tyt Mat Acil yayınları olabilir. 345 olabilir (seviyeyi bilemiyorum ama acilin teml sevşye problemdi sanırım kitabı var problem adına alıp çözülebilir)
Tyt Coğrafya - Coğrafya'nın kodları'nın kitapları
Tarih için denemelerin içinden çözülebilir
Tyt Kimya - Orbital yayınları 345 Kimya adası