olurBüyük ihtimal notlar ve ortalama ile yarın büyük ihtimalle görüşüp bilgi edinirsem yazarım isterseniz.
Hocam şu an 11im 12de geçmeyi düşünüyorum kredi olayı nasıl oluyor 9.sınıf 87 10.sınıf 81 ortalamaben 12. sınıfım 2-3 hafta once acik liseye gectim cok rahatim kendi basima derslerimi calisabiliyorum daha bana vakitte kaliyor sonrada spor salonuna gidiyorum eger imkaniniz varsa ben gecmenizi tavsiye ederim
ortalaman ve sorumlu dersler baz alınıyor ama zaten açık lisede kredi kazanmak çok kolay cunku ayriyetten secmeli derslerde secebiliyorsun soruna gelirsem 12 de gecersen hic sinifta kalmamissan ve sorumlu dersin yoksa 2 aya mezun olursun benim 9 dan kalma derslerim var o yuzden bu ilk donem onlari vericem 2. donemde 12. sinifin zorunlu derslerini verip mezun olucam benim notlarim kotu olmasina ragmen ve sorumlu derslerime ragmen bana 140 kredi geldi 170 kredide mezun oluyorsun baska sorunda varsa sorabilirsinHocam şu an 11im 12de geçmeyi düşünüyorum kredi olayı nasıl oluyor 9.sınıf 87 10.sınıf 81 ortalama
online olacak sınavlar açık lisenin örgün eğitimde yüz yüze olacak yineSelamlar 11. sınıfa yeni geçtim dil bölümü okuyorum fakat okul beni bunaltmaya başladı zaten öyle ortamım felanda yok ''Sınıfın Sessiz Çocuğu'' olarak. Sınavlar bu sene online olucakmış MEB'in sayfasında gördüm. Sınavları kolay diye duydum sizce öyle mi? Eğer verimli olmaz ise (Yüksek ihtimalle olur okulu sevmeyen biri olarak) 2. dönem tekrardan örgüne dönmelimiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınavın online olduğuna dair kaynağım: https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2021_12/29172223_2022_Yili_Sinav_Uygulama_Takvimi.pdf